Početni tečaj – francuski jezik

Početni tečaj – francuski jezik

...elite brzo naučiti francuski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se ... Kako naučiti francuski jezik - Kakopedija.com ... ... Francuski jezik je jedan od romanskih jezika koji se prvenstveno koristi u Francuskoj i njenim prekomorskim departmanima i teritorijima: u Belgiji Prema najnovijim podacima francuski jezik uči 89 634 000 ljudi u svijetu (porast od gotovo 10% u 7 godina, što ga... Što uključuje ponuda. Francuski jezik - početni napredni tečaj. Kako se koristi kupon. Jedna osoba može koristiti 1 kup ... 17 Minute Languages: Tečaj francuskog za zemljopis i prirodu (2021) ... ... Što uključuje ponuda. Francuski jezik - početni napredni tečaj. Kako se koristi kupon. Jedna osoba može koristiti 1 kup...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Početni tečaj – francuski jezik.pdf

OPIS

Želite brzo naučiti francuski jezik, ali nemate vremena za pohađanje tečaja?! Ili želite osvježiti svoje znanje kod kuće, na moru, u planini ili na putu do posla? Zahvaljujući suvremenim metodama, moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje i istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju, slično kao što biste to činili u kontaktu s nekim iz Francuske, odnosno sa svima onima kojima je francuski jezik materinski,. Osim toga, gramatička će Vam se pravila otkrivati sama od sebe, obogatit ćete svoj fond riječi i doznati dragocjene podatke o kulturi zemlje čiji jezik učite. Odlike tečaja su: jasne i pregledne lekcije; razumljiva gramatička objašnjenja i raznovrsne vježbe za usvajanje rječnika; poučne obavijesti o zemljama francuskoga govornog područja; zanimljive ilustracije i fotografije. Komplet sadrži: tri audioCDa s dijalozima i rječnikom, putni CD uz pomoć kojega ponavljate već naučeno, udžbenik u boji (176 stranica), priručnik (80 stranica).

Želite li pročitati knjigu?Početni tečaj – francuski jezik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Početni tečaj – francuski jezik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE