Liječenje povrćem (A-L)

Liječenje povrćem (A-L) - Lesinger, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

...gama LIJEČENJE POVRĆEM autor je prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno ... videobokepindoo - Twitter Profile | Sotwe ... . Na kraju šeste knjige pridodan je i "povrtlarski kalendar" s uputama kada što sijati i saditi, te homeopatsko kazalo. Liječenje povrćem, sv.1 (A-L) - Ivan Lesinger. Lesinger - liječenje povrćem .. ( M - Ž ) altx. Cijena. Liječenje povrćem je knjiga koja je nastala kao rezultat autorevog dugogodišnjeg istraživanja biljaka i njihove lekovitosti. Liječenje povrćem je knjiga iz biblioteke Le ... (@videobokepindoo) Twitter Tweets • TwiCopy ... . Liječenje povrćem je knjiga koja je nastala kao rezultat autorevog dugogodišnjeg istraživanja biljaka i njihove lekovitosti. Liječenje povrćem je knjiga iz biblioteke Lekovito bilje i zdravlje koja se sastoji od 4 knjige Kućna bil...

INFORMACIJA

AUTOR
Lesinger, Ivan
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Liječenje povrćem (A-L).pdf

OPIS

Biblioteka LJEKOVITO BILJE I ZDRAVLJE zamišljena je na sljedeći način: Dvije knjige četvrta i peta LIJEČENJE POVRĆEM u kojima je autor prikazao liječenje povrćem i obradio oko 60 vrsta povrća koje najčešće upotrebljavamo opisavši ljekovita svojstva svakog povrća posebno. Sedma i osma knjiga u ovoj Biblioteci obrađuje LIJEČENJE VOĆEM. Na isti način, kao kod povrća, autor obrađuje šezdesetak najčešćih vrsta voća koje ljudi primjenjuju u narodnoj medicini s detaljnim opisima za koje se bolesti koje voće i na koji način koristi. Deveta i deseta knjiga iz ove biblioteke su LIJEČENJE ZAČINSKIM BILJEM, a jedanaesta i dvanaesta posvećene su LIJEČENJU SAMONIKLIM OTROVNIM BILJEM.

Želite li pročitati knjigu?Liječenje povrćem (A-L) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lesinger, Ivan. Čitati Liječenje povrćem (A-L) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE