Tajne uspješnog poslovanja

Tajne uspješnog poslovanja - Princi Grgat, Danijela | Caritasspiritistcenter.org

...je uspješnog poslovanja svakog poduzeća u usklađivanju odnosa s glavnim poslovnim partnerima: kreditnim institucijama, kupcima i dobavljačima ... Tajna uspješnog poslovanja | Gatanje u grah ... . Ova knjiga na jednostavan način skreće pozornost na osnovna pravila kojih bi se poduzeća trebala pridržavati u poslovanju s glavnim poslovnim partnerima. Tajna uspješnog poslovanja svakog poduzeća jest u uspješnom uskla- đivanju odnosa s glavnim poslovnim partnerima - kreditnim institu- cijama, kupcima i dobavljačima. Ova će vas knjiga jednostavno uputiti u osnovna pravila kojih biste se trebali pridržavati tijekom poslovanja s vašim glavnim poslovnim part ... Tajne uspješnog poslovanja aplikacije koju koriste ... ... . Ova će vas knjiga jednostavno uputiti u osnovna pravila kojih biste se trebali pridržavati tijekom poslovanja s vašim glavnim poslovnim partnerima. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Tajne uspješnog poslovanja autora Princi Grgat, Danijela, Vrbošić, Ana. Pronađite najbolje cijene uz najveć...

INFORMACIJA

AUTOR
Princi Grgat, Danijela
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajne uspješnog poslovanja.pdf

OPIS

Autorice u priručniku, naglašavajući važnost uspješnog usklađivanja odnosa s glavnim poslovnim partnerima, daju smjernice za donošenje poslovnih odluka i izgradnju dobrih odnosa s kreditnim institucijama, kupcima i dobavljačima, ključnima za poslovni uspjeh. Osim toga naći će se i nekoliko savjeta kako prepoznati poteškoće u poslovanju poslovnih partnera, kako postupiti u toj situaciji, na koji način dobiti najpovoljnije uvjete kredita na tržištu, na što obratiti pažnju pri odabiru financiranja i slično. biblioteka Poslonaut – ova knjiga na jednostavan način skreće pozornost na osnovna pravila kojih bi se poduzeća trebala pridržavati u poslovanju s glavnim poslovnim partnerima. U njoj je skriven ključ za uspješno poslovanje poduzeća te smjernice za donošenje poslovnih odluka i upravljanje rizicima kojima se poduzeće izlaže u svojem poslovanju.

Želite li pročitati knjigu?Tajne uspješnog poslovanja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Princi Grgat, Danijela. Čitati Tajne uspješnog poslovanja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE