A što s otpadom

A što s otpadom - French, Jess | Caritasspiritistcenter.org

...o objašnjava gdje griješimo, A što s otpadom? pokazuje i što činimo dobro! Otkrijte aktualne planove spašavanja mora, programe raznih država koji već sada imaju pozitivan učinak, te kako otpad može biti pretvoren u nešto korisno ... Šta donosi nova strategija upravljanja otpadom 2019-2024. ... . I najmanja promjena pomaže našem planetu! A što s otpadom - Otpad je rezultat gotovo svake naše aktivnosti. Bilo to smeće, ostaci hrane ili pak tvornički plinovi i stari uređaji - otkrijte gdje sve te stvari završavaju, kako utječu na naš planet te što poduzeti da se taj problem riješi. Ova je knjiga puna uzbudljivih ideja o tome što i vi možete učiniti da n. A što s otpadom je djelo autora Jess French, nakladnika Planetopija. Ova je knjiga puna uzbudljivijih ideja o tome što i ti možeš učiniti da naš planet po ... A što s otpadom - Alternativa Webshop ... . Ova je knjiga puna uzbudljivih ideja o tome što i vi možete učiniti da n. A što s otpadom je djelo autora Jess French, nakladnika Planetopija. Ova je knjiga puna uzbudljivijih ideja o tome što i ti možeš učiniti da naš planet postane ljepši za život. Ona nam otkriva kako i najm...

INFORMACIJA

AUTOR
French, Jess
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
A što s otpadom.pdf

OPIS

Sve što trebate znati o ljudskom utjecaju na okoliš, bio on dobar ili loš, od zagađenja i otpada do obnovljive energije i recikliranja plastike. Ova ekološka slikovnica naučit će mlade ekologe kako naša djelovanja utječu na planet. Otkrijte šokantne činjenice o otpadu koji proizvodimo i kamo on odlazi. Jeste li znali da svaka četkica za zube koja je ikad napravljena još uvijek postoji? Ili da Pacifičkim oceanom pluta hrpa smeća dvaput veća od površine Teksasa? Ali nije sve tako crno. Osim što objašnjava gdje griješimo, A što s otpadom? pokazuje i što činimo dobro! Otkrijte aktualne planove spašavanja mora, programe raznih država koji već sada imaju pozitivan učinak, te kako otpad može biti pretvoren u nešto korisno. I najmanja promjena pomaže našem planetu! Slikovnica je proizvedena od odgovorno odabranih materijala i sojine tinte.

Želite li pročitati knjigu?A što s otpadom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor French, Jess. Čitati A što s otpadom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE