Alica u zemlji čudesa bojanka

Alica u zemlji čudesa bojanka - Carroll, Lewis | Caritasspiritistcenter.org

...arroll. Carroll Lewis: Alica u Zemlji čudesa - bojanka s originalnim ilustracijama Sir Johna Tenniela ... ALISA U ZEMLJI ČUDESA by Daliborka Zujić ... ... Hoću knjigu - Alica u zemlji čudesa ... arroll. Carroll Lewis: Alica u Zemlji čudesa - bojanka s originalnim ilustracijama Sir Johna Tenniela. Oficijalni video za numeru "Alisa u zemlji cuda"Izvodjac: Marina ViskovicReditelj: Milos NadazdinIzdavac: City records. Igra Alisa u zemlji čudesa bojanje 2 online. Obojenost. Alice in Wonderland. Alisa u zemlji čudesa. Knjiga o dječjoj boji 2. Shimmer i Shine: bojanka. Alica u zemlji čudesa - Uz ovu prekrasnu i inspirativnu bojanku koja se temelji na originalnim crtežima Sir Johna Tenniela za knjigu Alica u Zemlji čudesa opustit ćete se i zabaviti dok budete crtali i bojom oživljavali Zemlj...

INFORMACIJA

AUTOR
Carroll, Lewis
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Alica u zemlji čudesa bojanka.pdf

OPIS

Opis Uz ovu prekrasnu i inspirativnu bojanku koja se temelji na originalnim crtežima Sir Johna Tenniela za knjigu Alica u Zemlji čudesa opustit ćete se i zabaviti dok budete crtali i bojom oživljavali Zemlju čudesa. Legendarne ilustracije dopunjene dekorativnim rubovima prate citati iz originalnog teksta Lewisa Carrolla i pozivaju vas na razigrano i maštovito istraživanje prizora iz klasične knjige koje možete obojiti kako god vam srce želi. Godine 1864. Carroll je zamolio Tenniela neka ilustrira Alicu u Zemlji čudesa za honorar od 138 funta. Tenniel je crteže najprije nacrtao olovkom, potom tintom, a poslije su preneseni na drvene ploče. Prema drvenim pločama napravljeni su klišeji koji su zatim upotrijebljeni za tiskanje. Originalne drvene ploče danas se čuvaju u Britanskoj knjižnici. Tenniel je 1890. nadzirao bojenje dvadeset ilustracija za Alicu za djecu, ali su njegovi crteži za originalne knjige ostali crno-bijeli još više od četrdeset godina. Bojanka Alica u Zemlji čudesa s originalnim ilustracijama Sir Johna Tenniela objavljena je u povodu 150. obljetnice prvog objavljivanja Alice u Zemlji čudesa.

Želite li pročitati knjigu?Alica u zemlji čudesa bojanka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Carroll, Lewis. Čitati Alica u zemlji čudesa bojanka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE