Vođenje i organizacija restauracije

Vođenje i organizacija restauracije - Marošević, Ivan | Caritasspiritistcenter.org

... i organizacija restauracije - Zubović, Ivan i Marošević, Ivan ... Prodaja i kupnja udžbenika - osnovna, srednja škola, fakulteti 2 ... . VOĐENJE I ORGANIZACIJA RESTAURACIJE; udžbenik za 3. razred trogodišnje ugostiteljske škole. Vođenje i organizacija restauracije. 60,00 kn. Nema na zalihi. Početna SREDNJOŠKOLSKI UDŽBENICI - NOVI KURIKULUM VOĐENJE I ORGANIZACIJA RESTAURACIJE : udžbenik za treći razred trogodišnje ugostiteljske škole. Izvor: Zubović, I.; Marošević, I.: Vođenje i organizacija restauracije, HoReBa, Pula, 2006., str ... PDF Obrazovni Program ... .: Vođenje i organizacija restauracije, HoReBa, Pula, 2006., str. 9. Lokacija hotela najvažnija je sastavnica, a to je geografski smještaj u neki određeni grad ili selo te ona mora biti dostupna i pogodna, lišena gradske buke i drugih smetnji, okružena održavanim okolišem. VO...

INFORMACIJA

AUTOR
Marošević, Ivan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vođenje i organizacija restauracije.pdf

OPIS

Udžbenik je namijenjen učenicima trećih razreda ugostiteljskih škola – konobarima, kuharima i slastičarima Udžbenik je pisan po jedinstvenom planu i programu za treći, završni razred školovanja za konobare, a prema potrebi za kuhare i slastičare.

Želite li pročitati knjigu?Vođenje i organizacija restauracije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marošević, Ivan. Čitati Vođenje i organizacija restauracije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE