10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim

10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim - Walsh, Melanie | Caritasspiritistcenter.org

...nside document. 10 načina da pomognem očuvati svijet u ... NADAL: PONOVO SE OSJEĆAM ŽIVIM | Hayat.ba ... . Ako želimo da naša djeca rastu u boljem i ljepšem svijetu, već od malih nogu trebamo ih naučiti kako da ga njeguju i čuvaju. 6. 10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim, Planetopija. 7. Dvije kante za smeće, Extrade. 8. Učimo poštivati prirodu, Selman. 9. Potražimo blago u otpadu, Hum naklada. 10. Papir ili plastika, Extrade. Za kraj poslušajte malu ekološku pjesmu Kikića sa s ... Ne sviđa mi se svijet u kojem živim - Damir Manola - YouTube ... . Za kraj poslušajte malu ekološku pjesmu Kikića sa svojom djecom... Indexi - Svijet u kojem živim (Official lyric video). 05:13. DADO TOPIĆ - Svijet u kojem živim. 03:14. Teska Industrija - Svijet u kome zivim - ( Audio ). HRT - A strana - Da sam ja netko. 10 razloga da ih...

INFORMACIJA

AUTOR
Walsh, Melanie
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim.pdf

OPIS

Slikovnica “10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim” pomoći će vam da sa svojim djetetom na zabavan način razgovarate o ekologiji i njezinoj važnosti. Uz jednostavne i jasne ilustracije, neočekivane „prozorčiće” i izrezane stranice koje kriju važne informacije, dijete će saznati što samo može napraviti i kako može doprinijeti da svijet u kojem živimo bude bolji i ljepši. Vjerojatno će mu biti drago što zna odvojiti otpad za recikliranje, osjetit će koliko je važna njegova odluka da iskoristi i drugu stranu papira, a svi ćete uživati u novim zajedničkim aktivnostima. Želimo li da naša djeca rastu u boljem svijetu trebamo ih naučiti da ga već sada čuvaju i njeguju. Slikovnica je izrađena od 100% recikliranog materijala.

Želite li pročitati knjigu?10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Walsh, Melanie. Čitati 10 načina da pomognem očuvati svijet u kojem živim Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE