Kazivanja Konfucija

Kazivanja Konfucija - Hlad, Dragutin | Caritasspiritistcenter.org

...nja Konfucija", kineski klasik, koji je utkan u tkivo istočnjačkog života više od dvije tisuće godina, pojavljuje se prvi put u cjelosti na hrvatskom jeziku, sadržavajući svih 499 zapisanih ... «Заповіт» Конфуция » E-News.su | Cамые свежие и актуальные... ... ... KAZIVANJA KONFUCIJA - Dragutin (prir.) Hlad... | superknjizara.hr ... nja Konfucija", kineski klasik, koji je utkan u tkivo istočnjačkog života više od dvije tisuće godina, pojavljuje se prvi put u cjelosti na hrvatskom jeziku, sadržavajući svih 499 zapisanih... Vrlo je značajna i zbirka Kazivanja Konfucija (论语, pin-jin: Lùnyǔ, Lun-ji) koja se sastoji od aforizama koje su ostavili Konfucije i njegovi učenici.[1]. "Kazivanja...

INFORMACIJA

AUTOR
Hlad, Dragutin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazivanja Konfucija.pdf

OPIS

Konfucije – mudrac, filozof, veliki učitelj – najzagonetnija je osoba stare Kine. Za njega se s pravom može reći da je oblikovao kinesku civilizaciju. U Europu su dio njegovog učenja prenijeli isusovci u 16. stoljeću, polatinivši njegovo ime K’ung Fu-tzu (Učitelj K’ung) u Confucius (Konfucije). Pravo mu je ime bilo: K’ung Chung-ni ili K’ung Chuan.

Želite li pročitati knjigu?Kazivanja Konfucija u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hlad, Dragutin. Čitati Kazivanja Konfucija Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE