Maja otkriva glazbu

Maja otkriva glazbu - Delahaye, Gilbert | Caritasspiritistcenter.org

...kriva glazbu - Maja uvjerava roditelje da želi naučiti svirati violončelo i kreće s Irenom vježbati ... Klasika mundi: Igudesman & Joo - Velika glazbena noćna mora... ... . Dobro joj ide, ali nije baš sasvim jednostavno. Maja otkriva glazbu - Maja je na praznicima. Provodi ih s obitelji i prijateljima u kampu. Popodne se kamp se ispraznio jer svi žele vidjeti povorku limene glazbe u susjednome selu. Maja otkriva glazbu. 49,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Maja je na praznicima. Provodi ih s obitelji i prijatelj ... PDF besplatno Maja otkriva glazbu ... . Provodi ih s obitelji i prijatelj...

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja otkriva glazbu.pdf

OPIS

Maja je na praznicima. Provodi ih s obitelji i prijateljima u kampu. Popodne se kamp se ispraznio jer svi žele vidjeti povorku limene glazbe u susjednome selu. Maja je zadivljena puhačkim instrumentima i mažoretkinjama. Žućo komentira dirigenta, tubu i rog, no on zaista nema pojma o glazbi. Nakon povorke, Maja je dobila ulaznice za koncert gudačkog orkestra u kojem violončelo svira njezina nova prijateljica Irena. Maja je oduševljena instrumentom, a Irena joj predlaže da dođe k njoj na satove poduke. Maja uvjerava roditelje da želi naučiti svirati violončelo i kreće s Irenom vježbati. Dobro joj ide, ali nije baš sasvim jednostavno. Praznici se bliže svome kraju. Maja bi voljela nastaviti sa satovima poduke, no zabrinuta je kako će nastaviti bez Irene. Roditelji su je na nagovor Irenina djeda odlučili upisati u glazbenu školu, a Irena će joj posuditi violončelo za vježbanje. Maja je presretna i bez obzira na to što bavljenje glazbom zahtijeva puno vježbanja, odlučila je potruditi se i biti uporna. Sretno, Majo!

Želite li pročitati knjigu?Maja otkriva glazbu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delahaye, Gilbert. Čitati Maja otkriva glazbu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE