Zamračenje

Zamračenje - Jonasson, Ragnar | Caritasspiritistcenter.org

...nje - Obitelj Barrett suočava se s nizom zapanjujućih paranormalnih pojava - Pogledajte video i opis za film Zamračenje (Dark Skies) Zamračenje ... Slobodna Dalmacija - #zamračenje ... . 99,00 kn. U unutrašnjosti predivnog fjorda na sjeveru Islanda jednoga je ljetnog dana pronađen leš muškarca koji je premlaćen do smrti. Ispostavi se da je to građevinac koji je radio kao kooperant na probijanju novog tunela, često išao na daleka putovanja i bio vrlo angažiran u lokalnim humanitarnim aktivnostima. Ragnar Jónasson. Mračan, zastrašujući i krajnje atmosferičan roman „Zamračenje" izvrstan je novi triler iz pera jednog od najboljih pisac ... Zamračenje (Dark Skies) - Film - MojTV ... . Ragnar Jónasson. Mračan, zastrašujući i krajnje atmosferičan roman „Zamračenje" izvrstan je novi triler iz pera jednog od najboljih pisaca krimića s Islanda. U unutrašnjosti predivnog fjorda na sjeveru Islanda jednoga je ljetnog dana pronađen leš muškarca koji je premlaćen do smrti. Kategorija: Horor. Od producenata filmova Paranormalno, Insidious i Zla kob dolaz...

INFORMACIJA

AUTOR
Jonasson, Ragnar
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Zamračenje.pdf

OPIS

U unutrašnjosti predivnog fjorda na sjeveru Islanda jednoga je ljetnog dana pronađen leš muškarca koji je premlaćen do smrti. Ispostavi se da je to građevinac koji je radio kao kooperant na probijanju novog tunela, često išao na daleka putovanja i bio vrlo angažiran u lokalnim humanitarnim aktivnostima. Dok se sunčane arktičke noći pretvaraju u tamu zbog oblaka pepela uslijed vulkanske erupcije na jugu zemlje, iz Reykjavika stiže mlada novinarka da bi samostalno istražila slučaj, ne znajući da se istodobno jedna nevina osoba bori za život. Inspektor Ari Thór i njegovi kolege u policijskoj postaji u Siglufjör?uru za to vrijeme muku muče sa sve zamršenijim slučajem, a njihova osobni problemi sve to još samo dodatno otežavaju. Kakve je tajne skrivao ubijeni muškarac i što prešućuje mlada novinarka? Dok im prijete nijeme sjene iz prošlosti, a tama nad Islandom postaje sve gušća, svi oni ulaze u utrku s vremenom – moraju pronaći ubojicu dok još netko drugi ne izgubi život… Mračan, zastrašujući i krajnje atmosferičan roman „Zamračenje“ izvrstan je novi triler iz pera jednog od najboljih pisaca krimića s Islanda.

Želite li pročitati knjigu?Zamračenje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Jonasson, Ragnar. Čitati Zamračenje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE