Anđeo čuvar

Anđeo čuvar - Garwood, Julie | Caritasspiritistcenter.org

...saznajte tko je vaš anđeo čuvar i što vam poručuje! Anđeoski broj 1: Ariel Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš osobni anđeo pomoćnik ... Anđeo čuvar - Wikipedija ... . Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer mu je jako bliska. Često šalje poruke da učinite nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Autorica mnogobrojnih bestselera, Julie Garwood, jedna je od najomiljenijih spisateljica današnjice. Dosad je tiskano više od trideset milijuna primjeraka njezinih knjiga. Roman Anđeo čuvar još je jedna velika uspješnica ove slavne autorice. Ostale naslove Julie Garwood ... saznajte tko je vaš anđeo čuvar - Libero Portal ... . Dosad je tiskano više od trideset milijuna primjeraka njezinih knjiga. Roman Anđeo čuvar još je jedna velika uspješnica ove slavne autorice. Ostale naslove Julie Garwood potražite ovdje. Povezani proizvodi Moglo bi vam se svidjeti Mračna kći Knjigom Anđeo čuvar, poznati pisac Bruno Ferrero, pričama predočuje djeci kako ih sve čuva i brani anđeo čuvar, a odrasle p...

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Anđeo čuvar.pdf

OPIS

Brod Smaragd plovio je morima noseći na sebi Pagana, opakoga gusara, mrskoga plemstvu jer im je otimao bogatstvo i davao ga siromasima. Markiz od Cainewooda zakleo se da će uhvatiti toga gusara jer mu je ubio brata. Smislivši lukav osvetnički plan, nadomak je svome cilju… Ali s njegova ga puta skrene Jade, čarobna prikaza valovite crvene kose i očiju boje zelenih dragulja. Kad se pojavi na vratima očajnički tražeći njegovu zaštitu, markiz pristaje zaštititi je od razbojnika koji žele njezinu smrt. Uskoro ga uvuku u opasnu igru, prepunu tajni i intriga. A čini se i da Jade nije onakva kakvom se u početku prikazala… Nikad ga ni jedna žena nije tako očarala, nikada ni jednu nije toliko želio. No, kad Jade nevinim i divljim zanosom odgovori na njegovu strast, uvučeni su u mrežu izdaje koja će njihovu vezu, ali i živote staviti na kušnju! Otkriće šokantne tajne uzdrmat će iz temelja njihovu tek rođenu ljubav. Mogu li Caine i Jade preživjeti sve opasnosti kojima su izloženi? Je li njihova ljubav dovoljna jaka da opstane unatoč svim zamkama i intrigama? Autorica mnogobrojnih uspješnica, Julie Garwood, jedna je od najomiljenijih spisateljica današnjice. Do sada je iskano više od trideset milijuna primjeraka njezinih knjiga. U ovoj nas nezaboravnoj pustolovini punoj strasti i zapleta vodi do uzbudljivog i šokantnoga kraja.

Želite li pročitati knjigu?Anđeo čuvar u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Garwood, Julie. Čitati Anđeo čuvar Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE