Majstorović i Margarita

Majstorović i Margarita - Mlakić, Josip | Caritasspiritistcenter.org

...лях: Анна Ковальчук, Александр Галибин, Олег Басилашвили, Сергей Безруков ... Majstor i Margarita (1972) - IMDb ... ... Majstorović i Margarita - Josip Mlakić: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... лях: Анна Ковальчук, Александр Галибин, Олег Басилашвили, Сергей Безруков. Режисcёр: Владимир Бортко. Воланд появляется в Москве, на Патри...

INFORMACIJA

AUTOR
Mlakić, Josip
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Majstorović i Margarita.pdf

OPIS

Na adresu okultnog časopisa Peto oko dolazi zanimljiva dojava da je na ravnome dijelu autoceste u blizini gradića Blizanci napravljeno zakrivljenje nevidljivo ljudskom oku, povezano sa Sotonom, a iza nje se, navodno, krije tajna koja će promijeniti živote mnogim mještanima. Članovi male redakcije kreću u istraživanje, a najzainteresiraniji za slučaj mladi je novinar šećeraš Jozica Majstorović. U gradiću susreće djevojku koja će mu promijeniti život te će naizgled nerješiv slučaj istražiti do kraja. Od novinara amatera preko svećenika na Harley Davidsonu i umirovljenih branitelja s izvanserijskim terencima pa do nezadovoljnih djevojaka, voajera i policajaca neobičnih prezimena, Josip Mlakić daje galeriju grotesknih likova prepunih tajni i povezanih na najčudnovatije načine. Njegov antijunak, nenačitan, trapav, bolestan, predodređen da bude gubitnik, spletom okolnosti zajedno s ljubavi svoga života, djevojkom s ruba društva, razotkriva tajnu koju krije gradić na rubu nigdine. Roman Majstorović i Margarita prepun je referenci na kultnu seriju Twin Peaks te filmove Jima Jarmuscha i Akija Kaurismäkija, a u njemu se precizno zrcale društvo i njegove tajne nakon dvadesetak godina tranzicije. Josip Mlakić napisao je najneobičniji krimić posljednjih godina, roman predodređen da bude kultni.

Želite li pročitati knjigu?Majstorović i Margarita u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mlakić, Josip. Čitati Majstorović i Margarita Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE