Kristofor i gusjenice

Kristofor i gusjenice

...jeco, U ovoj priči se radi o jednoj velikoj zagonetci ... Kristofor i gusjenice - preuzmite besplatno e-knjige PDF, EPUB... ... ... Gusjenice pustoše zagorske vinograde, štete i do 50 posto - Večernji.hr ... jeco, U ovoj priči se radi o jednoj velikoj zagonetci. Kristofor i njegova prijateljica imali su za kućne ljubimce gusjenice, no one su jedan dan... Kristofor i gusjenice book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. Start by marking "Kristofor i gusjenice : priča o životinjicama i zagonetci!" as Want to Read Knjige za djecu i mlade. Kristofor i gus...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kristofor i gusjenice.pdf

OPIS

Kristofor Grickić i njegova prijateljica Cvijeta za ljubimce imaju šest dlakavih gusjenica. Iako se dobro brinu za njih, one jednog dana nestanu! U ovoj veseloj priči naši zamorčići-vrtlari postaju detektivi koji, uz pomoć gospodina Ružića, rješavaju zagonetku o životinjicama. Upoznajte Kristofora Grickića, ekološki osviještenog zamorčića koji vrtlari, biciklira i reciklira! Potražite i ostale slikovnice iz serije.

Želite li pročitati knjigu?Kristofor i gusjenice u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Kristofor i gusjenice Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE