Kao u raju

Kao u raju - McNaught, Judith | Caritasspiritistcenter.org

...RAJU - Velika uspješnica slavne Judith McNaught prepuna strasti, laži, sumnji i velike ljubavi ... Kao u raju: Da imate ovih 10 brvnara, ne biste znali šta je stres! (FOTO) ... . Kao u raju još je jedan uzbudljiv roman kraljice ljubavnih romana Judith McNaught. Naslovna » Zabava » Estrada » Kao u raju: Ceca u PROVIDNOM ogrtaču večerala na PUSTOM ostrvu, pa zapevala svoj veliki hit (VIDEO). Preuzeto s www.fratar.net Dr. sc. fra Mario Knezović rođen je 1973. u Posušju, selo Broćanac, zaselak Širića Brig, kao deveto dijete u obitelji Ljube i Zore. ... Kao u raju: 10 najljepših plaža s bijelim pijeskom ... ....

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kao u raju.pdf

OPIS

Elizabeth Cameron, groficu od Havenhursta, uz iznimnu ljepotu odlikuju rijetka nježnost i silovita hrabrost. No njezin je ugled uništen kada ju pripadnici visokog društva vide u naručju Iana Thorntona, zloglasnog kockara i izopćenika iz društva. Ian Thornton, opasno zgodan muškarac tajnog bogatstva i zagonetnog porijekla na putu do Elizabethina srca susreće se sa spletkama, skandalima i pakosnom osvetom. Suđeni jedno drugome, no svejedno oprezni spram uzajamnih motiva, Elizabeth i Ian upuštaju se u ples sumnje i strasti koji u iskušenje dovode njihovu nesretnu ljubav. Kada ih trnoviti put tajni od londonskih salona dovede do zagonetnih škotskih visoravni, Elizabeth mora saznati istinu:je li Ian u srcu tek nemilosrdni lovac na bogatstvo? Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek i Nešto prekrasno Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

Želite li pročitati knjigu?Kao u raju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McNaught, Judith. Čitati Kao u raju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE