Kristofor i bicikl

Kristofor i bicikl

...or i bicikl book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers ... Bartolomeo Cristofori | Italian harpsichord maker | Britannica ... ... KRISTOFOR i bicikl ... or i bicikl book. Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Start by marking "Kristofor i bicikl : priča o bicikliranju i recikliranju" as Want to Read Kristofor Grickić obožava svoj reciklirani bicikl. S puno su ga ljubavi popravili i prebojili Gospodin i Gospođa Grickić. Kristofor je sada "najzeleniji" zamorčić u Maslačkogradu. Kristofor Gr...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kristofor i bicikl.pdf

OPIS

Kristofor Grickić obožava svoj reciklirani bicikl. S puno su ga ljubavi popravili i prebojili Gospodin i Gospođa Grickić. Kristofor je sada “najzeleniji” zamorčić u Maslačkogradu! Spreman je pretvoriti staro u novo, u ovoj priči punoj pedaliranja! Upoznajte Kristofora Grickića, ekološki osviještenog zamorčića koji vrtlari, biciklira i reciklira! Potražite i ostale slikovnice iz serije.

Želite li pročitati knjigu?Kristofor i bicikl u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Kristofor i bicikl Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE