Glumica njegova života

Glumica njegova života - Kugli, Rosie | Caritasspiritistcenter.org

...89533135403 Izdavač: Profil knjiga d.o.o ... Rosie Kugli: Glumica njegova života - ZUZI Shop - | knjiga ... ... . Područje: Proza Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-1073510 Kategorija: Proza Oznaka: triler Jezik: Hrvatski Biblioteka: Profil knjiga d.o.o. Godina izdanja: 2016 Format: 14,5*20,5 Broj stranica: 317. Glumica njegova života. Autor: Kugli, Rosie. Glumica njegova života. Za Adelu Detoni moglo se reći da je rođena pod sretnom zvijezdom - talentirana, bogata i lijepa filmska glumica, uvijek u centru pozornosti, a povrh svega udana za hvaljenog kazališnog redatelja. No slika savršenog života iznenada se ... GLUMICA NJEGOVA ŽIVOTA - knjizara-dominovic.hr ... . No slika savršenog života iznenada se urušava kada se Adela predaje policiji tvrdeći da je ubila svojeg muža. Rosie Kugli: Glumica njegova života 99.00 kn...

INFORMACIJA

AUTOR
Kugli, Rosie
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Glumica njegova života.pdf

OPIS

Ubojstvo cijenjenog filmskog režisera Fabijana Detonija izaziva sablazan u filmskim i umjetničkim krugovima, tim više što je glavna osumnjičena njegova supruga, slavna glumica Adela Detoni koja je priznala ubojstvo. Adela i njezina sestra Irma nikad nisu bile osobito bliske, pogotovo nakon što je Fabijan oženio Adelu, iako je Irma u srednjoškolskim danima bila ludo zaljubljena u njega. Sestre godinama nisu razgovarale. No ipak, tragedija koja se dogodila povezat će ih na čudne načine. Irma koja se bori sa dvojakim osjećajima, na kraju odlučuje pomoći sestri i tako se zbližava s inspektorom koji se kobne večeri zatekao na mjestu zločina i koji će joj pomoći da preispita svoj život, ali i brak. Adela zna da za nju više nema nade, ta suočena je s optužbom za ubojstvo, priznala je i… polagano se miri sa sudbinom. Ali Adela Detoni ne spada u zatvor. Ne, među zidove natopljene užasom, jer ugušit će je ta mračna atmosfera, ta rupa koja je tamnija od najcrnijeg mraka. To zna i njen odvjetnik, njena posljednja slamka spasa. No, kako i kojim se pravnim sredstvima boriti kada je suočena sa tako ozbiljnom optužbom i kad joj prijeti dugogodišnja zatvorska kazna? Hoće li čudnovati obrati sudbine ipak dovesti do kopernikanskog obrata?

Želite li pročitati knjigu?Glumica njegova života u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kugli, Rosie. Čitati Glumica njegova života Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE