Djevojke iz San Frediana

Djevojke iz San Frediana - Pratolini, Vasco | Caritasspiritistcenter.org

...e iz san frediana. Mladi službenik Aldo, kojeg zbog sličnosti s glumcem Robertom Taylorom, svi zovu Bob, lokalni je zavodnik u firentinskoj sirotinjskoj četvrti San Frediano ... Le ragazze di San Frediano - Wikipedia ... ... Djevojke iz San Frediana - e-Knjige - Mozaik knjiga ... e iz san frediana. Mladi službenik Aldo, kojeg zbog sličnosti s glumcem Robertom Taylorom, svi zovu Bob, lokalni je zavodnik u firentinskoj sirotinjskoj četvrti San Frediano. Pravi se da je zaljubljen u čak pet djevojaka. Djevojke iz San Frediana book. Read 44 reviews from the world's largest community for readers. Mladi službenik Aldo, kojeg zbog sličnosti s glumcem Rober... Goodreads help...

INFORMACIJA

AUTOR
Pratolini, Vasco
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojke iz San Frediana.pdf

OPIS

Iako napisan 1948 godine smatra se jednim od najznačajnijih romana suvremene talijanske književnosti. Jedna stara poslovica kaže da ne postoji ništa gore od bijesa prevarene žene. A što se dogodi kad jedan muškarac vara čak pet žena? Mladi službenik Aldo, kojeg zbog sličnosti s glumcem Robertom Taylorom, svi zovu Bob, lokalni je zavodnik u firentinskoj sirotinjskoj četvrti San Frediano. Pravi se da je zaljubljen u čak pet djevojaka, koje, naravno, ne znaju jedna za drugu, ali se zato, svaka od njih, smatra Aldovom zaručnicom. No jedna od njih, mlada Tosca, postaje sumnjičava i pokušava istražiti gdje je on kad joj govori da radi prekovremeno. Tosca će saznati za sve ‘zaručnice’ i odlučiti ih osobno upoznati, a kad se djevojke međusobno upoznaju dogovorit će brutalnu osvetu koja će Alda posramiti pred cijelom četvrti.

Želite li pročitati knjigu?Djevojke iz San Frediana u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pratolini, Vasco. Čitati Djevojke iz San Frediana Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE