Eliksir istine

Eliksir istine - Barbieri, Veljko | Caritasspiritistcenter.org

...istine odvija se onako kako to rade majstori pripovjedači, pokazujući što je to pisanje u dahu i nadahnuto pisanje… Eto, u tom i takvom smislu Barbierijev Eliksir istine njegov je pripovjedački vrhunac i vrhunac suvremene hrvatske književnosti ... Eliksir istine - Veljko Barbieri - 30 kn ... . ELIKSIR ISTINE. 89,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Budite prvi koji će recenzirati "ELIKSIR ISTINE" Otkaži odgovor. Morate biti ulogirani da biste objavili recenziju. Eliksi ... Kuharske poslastice u službi detektora istine - Večernji.hr ... . Eliksi...

INFORMACIJA

AUTOR
Barbieri, Veljko
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Eliksir istine.pdf

OPIS

Talentirani kuhar koji je pripremu hrane doveo do razine umjetnosti upušta se u prikupljanje naizgled nevažnih informacija, ali put se pretvara u misiju pronalaska čudesnog spoja okusa djelotvornijeg od bilo koje metode represivnog sustava. Naime, umjesto prisilne metode mučenja, istančani gastronomski receptori natjerat će „velike ribe’’ da progovore o onim stvarima za koje bi inače bile potrebne mnogo okrutnije metode. Može li kuhar umjetnik pritom kontrolirati svoje remek-djelo i hoće li prestati raditi na njemu u trenutku kad uvidi njegove fatalne posljedice, postaje napeto središte čitateljske pažnje dok hrana dospijeva na središte političkog stola. Eliksir istine završni je dio trilogije Veljka Barbierija, kojem su prethodili Epitaf carskog gurmana i Rat za peti okus. Služeći se hranom kako bi progovorio o anomalijama i perverzijama društva u kojem živimo, Barbieri ispisuje scenarij u kojem pojmovi užitka i kontrole pojedinca dobivaju sasvim novo značenje. Nakon čitanja još jedne Barbierijeve distopije na mnogo što nikad više nećemo gledati istim očima.

Želite li pročitati knjigu?Eliksir istine u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Barbieri, Veljko. Čitati Eliksir istine Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE