Brat slavnijeg Jacka

Brat slavnijeg Jacka - Trapido, Barbara | Caritasspiritistcenter.org

...avnijeg Jacka iznimno je hvaljen te veoma popularan prvijenac Barbare Trapido koji govori o naizgled Cvjetna bomba radosti ... The Jacka - Wikipedia ... ... BRAT SLAVNIJEG JACKA - Barbara Trapido... | superknjizara.hr ... avnijeg Jacka iznimno je hvaljen te veoma popularan prvijenac Barbare Trapido koji govori o naizgled Cvjetna bomba radosti." Maria Semple „Uživala sam u knjizi Brat slavnijeg Jacka. Brat slavnijeg Jacka, iznimno hvaljen prvijenac Barbare Trapido, moderna je ljubavna priča koja će vas osvojiti šarmom, duhovitošću i inteligencijom. Katherine prati modu, živi u predgrađu i u... Dok njegova ocaravajuca, ali u govoru britka supruga Jane rada svoje šesto dijete, Katherine upozna...

INFORMACIJA

AUTOR
Trapido, Barbara
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Brat slavnijeg Jacka.pdf

OPIS

Katherine prati modu, živi u predgrađu i u osamnaestoj godini dospijeva u središte neuobičajenog doma profesora Jacoba Goldmana i njegove velike, ekscentrične obitelji. Dok njegova očaravajuća, ali u govoru britka supruga Jane rađa svoje šesto dijete, Katherine upoznaje lakoumnog, naprasitog Jonathana i njegova starijeg, ljepšeg brata Rogera, koji osvaja njezino srce. Prva ljubav ubrzo dovede do boli i potakne je pobjeći u Rim, ali deset godina poslije vraća se i ponovno nalazi Goldmanove. Nešto mudrija i mnogo odraslija Katherine suočava se sa svojom budućnošću. Brat slavnijeg Jacka je iznimno hvaljen te veoma popularan prvijenac Barbare Trapido koji govori o, naizgled, neizdrživom gubitku prve velike ljubavi, pomirenju s njime i olakšanju kad shvatimo da ljubavi ima još i da se javlja cijeli život u najnemogućijim oblicima.Malo o autorici: Barbara Trapido rođena je u Južnoj Africi, a napisala je šest romana – Brat slavnijeg Jacka (nagrađen posebnom nagradom za prozu Whitebread), Noina arka, Hramovi užitka (u užem izboru za nagradu knjige godine Sunday Expressa), Žongliranje, Putujući svirač roga (1998. godine u užem izboru za nagradu za roman Whitebread) te Frankie i Stankie. Živi u Oxfordu.

Želite li pročitati knjigu?Brat slavnijeg Jacka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Trapido, Barbara. Čitati Brat slavnijeg Jacka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE