Mrak ili strah

Mrak ili strah - Madunić Barišić, Nives | Caritasspiritistcenter.org

...i Detalji o proizvodu U romanu MRAK ILI STRAH pratite novi uzbudljivi slučaj detektiva psa Melkiora ... Mrak, duhovi, vještice... Čega se klinci sve boje i zašto ... ... . U ovome napetom krimiću autorice Nives Madunić Barišić glavni su likovi životinje. Predvodi ih pas Melkior, privatni istražitelj i netipičan ljubimac koji je čitatelje već osvojio romanima Tajna čokoladnih bombona i Lunapark . Opis Mrak ili strah. U romanu MRAK ILI STRAH pratite novi uzbudljivi slučaj detektiva psa Melkiora. U ovome napetom krimiću autorice Nives Madunić Barišić glavni su likovi životinje. Predvodi i ... Moderna vremena :: Mrak ili strah ... . U ovome napetom krimiću autorice Nives Madunić Barišić glavni su likovi životinje. Predvodi ih pas Melkior, privatni istražitelj i netipičan ljubimac koji je č...

INFORMACIJA

AUTOR
Madunić Barišić, Nives
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Mrak ili strah.pdf

OPIS

Nakon knjiga „Tajna čokoladnih bombona“ i „Lunapark“, „Mrak ili strah“ je 3. nastavak romana o avanturama psa istražitelja Melkiora.NIVES MADUNIĆ BARIŠIĆ rođena je 1968. godine u Osijeku koji još uvijek smatra svojim gradom premda već čitavu vječnost živi i radi u Zagrebu. Školovala se na Filozofskom fakultetu i Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Radi kao urednica-dramaturginja na HRT-u. Za djecu je napisala nekoliko igrokaza „Mala zelena gusjenica“, „Naša je mama postala zmaj“, „Ispod zvončića se rodio kraljević“, „Luzer ili faca“ te romane „Tajna čokoladnih bombona“ i „Lunapark“. Objavljuje priče u časopisima za djecu Prvi izbor i Radost. Voli pisati i za radio te je glavnina njezinih djela za odrasle izvedena upravo u programima HRT-a. U književnim časopisima objavila je nekoliko pripovjedaka, a jedna od njih uvrštena je i u antologiju hrvatske ženske kratke priče “Svaka priča na svoj način”. Kazalište je mjesto u kojem odrasta, ali nikako da odraste pa je stoga baš tamo napravila i nekoliko vještijih dramaturgija. Primila je i neke nagrade za svoj rad, ali za njih još ne mora imati posebnu policu. Premda ne voli previše isticati svoje mjesto pod suncem ipak se rado hvali da je mama dvjema djevojčicama, kao da je to njezin najveći uspjeh. Ali, zar nije tako?!

Želite li pročitati knjigu?Mrak ili strah u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Madunić Barišić, Nives. Čitati Mrak ili strah Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE