Moda od glave do pete

Moda od glave do pete - Slee, Natasha | Caritasspiritistcenter.org

...te u VBZ online knjižari poznati naslov Moda od glave do pete autora Slee, Natasha ... Pleteno od glave do pete? Nije pretjerano kad imaš ovako ... ... . Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ova fantastična bojanka odvest će vas na pravo modno putovanje kroz prošlost, od vremena divnih korzeta, čipkastih rukavica i cifrastih cipelica famozne belle epoque s prijelaza 19. u 20. stoljeća, do hip hopa, novih romantičara, boho chica i drugih modnih novotarija današnjih dana. Obojite, naučite, a ako vam se svidi - uokvirite! Moda! Priznajte, čak i ako ne ... Moda od glave do pete / Planetopija - knjižara za duh, um ... ... . Obojite, naučite, a ako vam se svidi - uokvirite! Moda! Priznajte, čak i ako ne želite slijediti trendove i ne kupujete najnovije krpice samo zato što su trenutno „u modi", volite znati što „se nosi", što je „najnoviji krik mode", a što „demode". Ova fantastična bojanka odvest će vas na pravo modno pu Od glave do pete: 15 modnih komada koje valja ugrabiti na sniženjima. 05. siječnja 2022 Piše No...

INFORMACIJA

AUTOR
Slee, Natasha
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moda od glave do pete.pdf

OPIS

Moda! Priznajte, čak i ako ne želite slijediti trendove i ne kupujete najnovije krpice samo zato što su trenutno „u modi“, volite znati što „se nosi“, što je „najnoviji krik mode“, a što „demode“. Ova fantastična bojanka odvest će vas na pravo modno putovanje kroz prošlost, od vremena divnih korzeta, čipkastih rukavica i cifrastih cipelica famozne belle epoque s prijelaza 19. u 20. stoljeća, do hip hopa, novih romantičara, boho chica i drugih modnih novotarija današnjih dana. Obojite, naučite, a ako vam se svidi – uokvirite! Dovoljno jednostavno za male, i pametno za velike djevojčice.

Želite li pročitati knjigu?Moda od glave do pete u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slee, Natasha. Čitati Moda od glave do pete Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE