Hej, ne želim odrasti

Hej, ne želim odrasti - Frank, Robert | Caritasspiritistcenter.org

... Detalji o proizvodu HEJ, NE ŽELIM ODRASTI je uzbudljiv roman o jednoj tinejdžerici koja prolazi kroz najosjetljiviji period svog života ... Knjige | Monte Librić ... . Priča je to o djevojčici koja se nalazi u prijelomnom životnom trenutku u kojem mora spoznati što je zapravo prijateljstvo, a što je izdaja i kako prihvatiti one koji su drugačiji. HEJ, NE ŽELIM ODRASTI je uzbudljiv roman o jednoj tinejdžerici koja prolazi kroz najosjetljiviji period svog života. Priča je to o djevojčici koja se nalazi u prijelomnom životnom trenutku u kojem mora spoznati što je zapravo prijateljstvo, a što je ... Hej,ne želim odrasti;Robert Frank ... . Priča je to o djevojčici koja se nalazi u prijelomnom životnom trenutku u kojem mora spoznati što je zapravo prijateljstvo, a što je iz HEJ, NE ŽELIM ODRASTI - priča je hrvatskog autora Roberta Franka o dje...

INFORMACIJA

AUTOR
Frank, Robert
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hej, ne želim odrasti.pdf

OPIS

Priča o djevojčici koja prolazi najosjetljiviji period svoga života u kojem mora spoznati što je zapravo prijateljstvo, a što je izdaja i kako prihvatiti one koji su drugačiji.No spoznat će i što je ljubav i što je za ljubav najvažnije.

Želite li pročitati knjigu?Hej, ne želim odrasti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Frank, Robert. Čitati Hej, ne želim odrasti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE