Šapat sjene

Šapat sjene - Roberts, Nora | Caritasspiritistcenter.org

...BERTS. ŠAPAT SJENE S engleskog prevela: Suzana Szabo ... Malware scan of nora roberts - šapat sjene $$.rar... - herdProtect ... ... Šapat sjene - Nora Roberts: knjiga | KorisnaKnjiga.com ... BERTS. ŠAPAT SJENE S engleskog prevela: Suzana Szabo. Za moju družinu, obitelj i Sad već čvrstog koraka, sa psom i sokolom, izašao je iz duboke sjene šuma u biserno jutro. Nora Roberts. Šapat sjene. S engleskog prevela Suzana Szabo Za moju družinu, obitelj i prijatelje Budući događaji bacaju sjenu pred sebe. Thomas Campbell. Cena: 3.417 din. Ivan Aralica. Sjene, komplet. ŠAPAT...

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Šapat sjene.pdf

OPIS

Nora Roberts majstorica je akcije i erotike koja ljubav smatra magičnom silom nepoznatih uzroka. Njezine protagoniste zato često vode simboli koji podsjećaju na zagonetne sile koje upravljaju njihovim životima. Erotika je u Norinim romanima naglašena, budući da kroz nju Norini protagonisti uče slušati i prihvatiti iracionalni dio sebe. Na kraju svakog romana trijumfira ljubav i svi dijelovi mozaika sjedaju na svoje mjesto. „Rod O’Dwyer“ jedna je od najpopularnijih Norinih trilogija naglašene mistike, a ulogu simbola u njoj imaju životinje koje podsjećaju na povezanost čovjeka s prirodom. Connor O’Dwyer i Meara Quinn su prijatelji iz djetinjstva, a baveći se sokolarenjem i turističkim jahanjem svakodnevno surađuju. No, ni jedno ni drugo nikada nisu pokazali što doista osjećaju kako ne bi ugrozili svoje prijateljstvo. Meara nije vještica, iako Branna osjeća snagu njezine ljubavi i skrivenu moć u njezinim korijenima, dok Connor vidi samo njezino tijelo boginje. Kad mu se sile zla iz prošlosti prišuljaju iza leđa kao magla, prijeteći svemu što voli, Connor će krugom koji je stvorila njegova obitelj morati obuhvatiti i prijatelje. Mearina snaga i ljubav bit će odlučujuće za još jedan okršaj za spas roda O’Dwyer.

Želite li pročitati knjigu?Šapat sjene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roberts, Nora. Čitati Šapat sjene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE