Korespondencija s nadbiskupom Franićem, Hrv. nadb. i bis.

Korespondencija s nadbiskupom Franićem, Hrv. nadb. i bis. - Malešević, Bogdan | Caritasspiritistcenter.org

...NDENCIJA S NADBISKUPOM FRANIĆEM, HRVATSKIM NADBISKUPIMA I BISKUPIMA - bogdan malešević (124517) - Uvod: Tri ujedinjenjaI ... Mons. Ante Jozić imenovan nadbiskupom i nuncijem... - Bitno.net ... ... Korespondencija pri kuporodaji | Korespondencija 2 ... NDENCIJA S NADBISKUPOM FRANIĆEM, HRVATSKIM NADBISKUPIMA I BISKUPIMA - bogdan malešević (124517) - Uvod: Tri ujedinjenjaI. Korespondencija s nadbiskupom Franom Franićem (1999.-2003.)- Sedam pisamâ- Zajedničko stvaranje ... religija. Korespondencija s nadbiskupom franićem, hrvatskim nadbiskupima I biskupima. @inproceedings{Kadi1992MojiSI, title={Moji susreti i poznanstvo s na...

INFORMACIJA

AUTOR
Malešević, Bogdan
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Korespondencija s nadbiskupom Franićem, Hrv. nadb. i bis..pdf

OPIS

Ova je knjiga nastala 1998. godine suradnjom između autora i splitsko-makarskog nadbiskupa u miru Frane Franića i odgovara pitanja odnosa Crkve i države Hrvatske. Sadrži i korespodenciju sa sarajevskim kardinalom Vinkom Puljićem i još desetak nadbiskupa. U knjigu su priloženi i faksimili pisama te fotografije.

Želite li pročitati knjigu?Korespondencija s nadbiskupom Franićem, Hrv. nadb. i bis. u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Malešević, Bogdan. Čitati Korespondencija s nadbiskupom Franićem, Hrv. nadb. i bis. Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE