U vrtlogu sudbine: Murkina priča (2. dio)

U vrtlogu sudbine: Murkina priča (2. dio) - Bezmen, Nermin | Caritasspiritistcenter.org

...em I i II dio knjige U vrtlogu sudbine, Murkina priča; Nermin Bezmen ... Jotaro vs Dio dialogue in romaji : u/mr-dxm ... . Mogućnost dogovora oko cijene, knjige su kao nove. Mogućnost slanja Tiskom. Roman U vrtlogu sudbine sa svojim dijelovima Seyit i Šura i Murkina priča plod je tog dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlitugom u glavnoj ulozi. Od istog autora. U VRTLOGU SUDBINE - MURKINA PRIČA, I. dio. Roman ... Nermin bezmen- u vrtlogu sudbine- murkina prica ... . Od istog autora. U VRTLOGU SUDBINE - MURKINA PRIČA, I. dio. Roman U vrtlogu sudbine sa ...

INFORMACIJA

AUTOR
Bezmen, Nermin
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
U vrtlogu sudbine: Murkina priča (2. dio).pdf

OPIS

Dani lagodnog života i raskošnih zabava daleko su iza naših mladih supružnika. Teška situacija u zemlji odražava se i na njihovu obitelj, Seyit mijenja posao za poslom, a u jednom trenu i Murka, pa čak i kći Leman nalaze načine doprinosa kućnom budžetu. Seyit potom okušava sreću u Ankari, pa je obitelj neko vrijeme rastavljena, a ljubav bračnog para ugrožena spletkama ljubomorne žene koja je bacila oko na Seyita. Naposljetku Murka odlazi za mužem i pokušavaju započeti život u novome gradu. Dok svijet ponovno srlja u rat, Seyita sve podsjeća na užase s Krima 1916., a obitelj se suočava sa samim dramama: Murki umire najmlađa sestra, Seyitu izgori zalogajnica, Leman nedugo nakon udaje bježi od muža zbog prevare… Može li se ova obitelj napokon nadati trajnijoj bonaci? Nermin Bezmen, jedna od najprodavanijih spisateljica u Turskoj i autorica četiriju romana, bila je uspješna novinarka i televizijska voditeljica kad se upustila u istraživanje svojih korijena po Krimu, Rusiji, Pruskoj, Rumunjskoj i Francuskoj i napisala svoju prvu povijesnu sagu inspiriranu stvarnim događajima iz vlastite obitelji. Roman U vrtlogu sudbine sa svojim dijelovima Seyit i Šura i Murkina priča plod je tog dugotrajnog i predanog autoričina istraživanja. Odmah je osvojio najširu publiku, pa je prema njemu snimljena i istoimena hit TV-serija s karizmatičnim glumcem Kivançem Tatlituĝom u glavnoj ulozi.

Želite li pročitati knjigu?U vrtlogu sudbine: Murkina priča (2. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bezmen, Nermin. Čitati U vrtlogu sudbine: Murkina priča (2. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE