Junak iz sjene

Junak iz sjene - llosa, Mario Vargas | Caritasspiritistcenter.org

...k iz sjene" prati usporedne priče dvojice junaka: Felícita Yanaquéa, pedantnog i milodušnog malog poduzetnika iz Piure suočenog s ucjenom, te Ismaela Carrere, uspješnog poslovnog čovjeka ... Žene iz sjene - Stranica 4 od 4 - ePodravina.hr ... ... Knjiga Junak iz sjene Mario Vargas Llosa | Knjižara Znanje ... k iz sjene" prati usporedne priče dvojice junaka: Felícita Yanaquéa, pedantnog i milodušnog malog poduzetnika iz Piure suočenog s ucjenom, te Ismaela Carrere, uspješnog poslovnog čovjeka... "Junak iz sjene" prati usporedne priče dvojice junaka: Felícita Yanaquéa, pedantnog i milodušnog malog poduzetnika iz Piure suočenog s ucjenom, te Ismaela Carrere, uspješnog poslovnog čovjeka... "Junak iz sjene" govori o suvremenom Peruu u kojem je nekadašnji strah od vojsk...

INFORMACIJA

AUTOR
llosa, Mario Vargas
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Junak iz sjene.pdf

OPIS

Mali poduzetnik Felícito Yanaqué je sasvim običan građanin koji se neočekivano nađe u teškoj situaciji kad mjesni mafijaši zatraže da im plaća zaštitu. Slušajući savjet svog oca koji mu je davno rekao „Sine, ne dozvoli nikom da te gazi“, odbija platiti ucjenjivačima i izboriti se za svoje dostojanstvo. Istodobno bogati poslovni čovjek Ismael Carrera smišlja osvetu svojim sebičnim i rastrošnim sinovima. Oba protagonista, iako već u poodmaklim godinama, ustaju u obranu ljudskih vrijednosti i života koje su izgradili i ne popuštaju pred zahtjevima kriminalaca.

Želite li pročitati knjigu?Junak iz sjene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor llosa, Mario Vargas. Čitati Junak iz sjene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE