Dnevnik iz Guantanama

Dnevnik iz Guantanama - Slahi Ould, Mohamedou | Caritasspiritistcenter.org

... iz Guantanama. Termometer prikaže, kako vroč je članek ... Iz Guantanama bodo izpustili najstarejšega ujetnika | Dnevnik ... ... Dnevnik iz Gvantanama - Mohamedu uld Slahi, Lari Sims | Laguna ... iz Guantanama. Termometer prikaže, kako vroč je članek. Mohamedou Ould Slahi je iz Mavretanije. Njegova pot v Guantanamo se je začela v zgodnjih 90., ko je odpotoval v Afganistan, da... Dnevnik iz Gvantanama, prvo svedočanstvo ovakve vrste, dokument je od ogromnog istorijskog Slahi is still under wraps in Guantanamo, despite an order issued by an American judge in 2010 that... Guantánamo Diary by Mohamedou Ould Slahi / Edited by Larry Siems Diary, restored diary, and М...

INFORMACIJA

AUTOR
Slahi Ould, Mohamedou
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik iz Guantanama.pdf

OPIS

Mohamedou Ould Slahi u svojem dnevniku opisuje život u tom logoru, svakodnevni režim, kako izgledaju ispitivanja, detaljno opisuje svoj slučaj, što mu se ondje događalo, kako je bio podvrgnut fizičkom i psihičkom pritisku te mučenju. Njegovi odvjetnici godinama su se borili da dnevnik bude objavljen i da se s njega skine oznaka tajne. Nakon višegodišnje borbe s tajnim službama, u tome su napokon uspjeli.

Želite li pročitati knjigu?Dnevnik iz Guantanama u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slahi Ould, Mohamedou. Čitati Dnevnik iz Guantanama Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE