Eci, peci, pec

Eci, peci, pec - Arlidge, M. J. | Caritasspiritistcenter.org

...i Pec HITOVI | Najlepše pesmice za decu MIX | Kompilacija pesama za decu | Životinje za decu ... Новые видео канала Eci Peci Pec - Kanal Za Decu, Смотреть онлайн ... ... Croatian Children Songs - Текст песни Eci peci pec + перевод на... ... i Pec HITOVI | Najlepše pesmice za decu MIX | Kompilacija pesama za decu | Životinje za decu. International Music & Culture. Eci peci pec. Songs & Rhymes From Croatia. Eci peci pec* You are a little rabbit And I'm a little squirrel Eci peci pec. LT ...

INFORMACIJA

AUTOR
Arlidge, M. J.
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Eci, peci, pec.pdf

OPIS

Jedan će preživjeti, jedan umrijeti. Nema druge… Djevojka izranja iz šume u gotovo polumrtvom stanju. U njezinu suludu priču nitko ne vjeruje sve dok se ne ispostavi da je istinita. Do posljednje užasne pojedinosti… Nekoliko dana nakon nje pojavljuje se još jedan bjegunac – i sve polako upućuje na užasan obrazac: netko otima parove, zatvara ih na čudnim lokacijama i prisiljava na zastrašujući izbor: da ubiju ili će biti ubijeni. Glavna inspektorica Helen Grace potisnuvši svoju mračnu prošlost potpuno se posvetila više nego blistavoj karijeri. Vodeći potragu za tajanstvenim sadističkim ubojicom, shvaća da bi upravo oni koji prežive mučenje, takozvane posjetnice od krvi i mesa, mogli biti ključni u istrazi. Podbaci li, samo će još više nevinih umrijeti… Eci, peci, pec prvi je u nizu romana u kojima se pojavljuje inspektorica Helen Grace. Odmah po objavljivanju postao je veliki hit u cijelom svijetu, a u Velikoj Britaniji proglašen je najboljim krimićem 2014. godine. Sljedećih pet romana iz ove serije također su imali veliki uspjeh u svijetu te su i oni postali bestseleri.Malo o autoru: J. ARLIDGE britanski je autor rođen 1974. godine. Za televiziju radi visokoprodukcijske dramske serije te je osmislio najgledanije kriminalističke serije, između ostalog i scenarij za seriju Nijemi svjedok (Silent Witness). Njegov prvijenac, krimić Eci, peci, pec, objavile su mnogobrojne izdavačke kuće diljem svijeta te je odmah postao veliki hit poharavši vrhove svih svjetskih ljestvica najprodavanijih knjiga.

Želite li pročitati knjigu?Eci, peci, pec u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Arlidge, M. J.. Čitati Eci, peci, pec Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE