Vjerovali ili ne

Vjerovali ili ne

...i ili Ne. 57,277 likes · 81 talking about this ... Vjerovali ili ne, ove namirnice mogu vam povisiti razinu šećera u krvi ... ... Vjerovali ili ne - Matrix World ... i ili Ne. 57,277 likes · 81 talking about this. istinite,nevjerojatne i šokantne činjenice i događanja! Vjerovali il´ ne. Priznat ću vam sve o njoj I zato vjerovali vi to ili ne, ona znači sve i ne mogu bez nje. Idem I Ja...ne, Ti Ne. U prvom dijelu teksta "Vjerovali ili ne" pokušati ćemo objediniti prijedloge koje ste nam najviše puta proslijedili. Brazilska djeca uče engleski jezik uz...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjerovali ili ne.pdf

OPIS

RIPLEY’S – VJEROVALI ILI NE! Ovo je jedna od onih knjiga s kojom ne možete pogriješiti! Svjetski autoritet za čudne stvari donosi vam zbirku nevjerojatnih, grotesknih i bizarnih priča… • Ljudski panoramski kotač • Kaput od dlake na prsima • Morski pas pronađen u njujorškom metrou • Čovjek živi kao leopard i mnogo drugih nevjerojatnih stvari! Spremite se za šokantnu stvarnost, upoznajte najčudnije ljude i stvorenja na svijetu! 3D naslovnica s okom koje trepće čini ovu knjigu jednom od najprivlačnijih na policama u knjižari!

Želite li pročitati knjigu?Vjerovali ili ne u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Vjerovali ili ne Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE