Usijanje

Usijanje - Child, Lee | Caritasspiritistcenter.org

...e je politički tok-šou. Voditelji emisije Ljubiša Ivanović i Ivana Majstorović razgovaraće oči u oči sa eminentnim gostima na aktuelne političke i društvene teme i to u udarnom terminu, subotom od 20 ... Gujon i N1: Medijsko usijanje u decembru - KoSSev ... ... Usijanje - Wikipedija ... e je politički tok-šou. Voditelji emisije Ljubiša Ivanović i Ivana Majstorović razgovaraće oči u oči sa eminentnim gostima na aktuelne političke i društvene teme i to u udarnom terminu, subotom od 20... Usijanje: Directed by Boro Draskovic. With Dragan Maksi...

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Usijanje.pdf

OPIS

Jack Reacher luta kroz paklenu vrućinu usijanim ulicama zabačenoga teksaškog grada. Traži prijevoz koji će ga odvesti bilo kamo u njegovom besciljnom lutanju. Zaustavlja se mlada i zgodna Meksikanka Carmen Greer, koja ga nije slučajno odabrala. Ona već mjesecima traži nekoga tko će je zaštiti. Njezin je muž brutalno zlostavlja. No on je potomak imućne teksaške obitelji, a takve obitelji znaju vrlo dobro čuvati svoje tajne. On uskoro izlazi iz zatvora i tada će je ubiti, ona to zna. Hoće li Reacher povjerovati u njezinu priču? Hoće li nešto poduzeti? Što će biti s Carmeninom kćerkicom Ellie? Jack Reacher nikada ne napušta damu u nevolji. Najbolji triler ove godine.

Želite li pročitati knjigu?Usijanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Child, Lee. Čitati Usijanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE