Marketing malih i srednjih poduzeća

Marketing malih i srednjih poduzeća - Brečić, Ružica | Caritasspiritistcenter.org

...ng malih i srednjih poduzeća. Cilj ovog kolegija je da studenti steknu osnovna teorijska i praktična znanja iz područja marketinga malih i srednjih poduzeća kako bi se osposobili za budući profesionalni rad u takvim tipovima poduzeća koja prevladavaju u domaćoj i inozemnoj poslovnoj praksi ... Manager.Hr - MARKETING MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA ... . 1. Uvod-značenje i razvoj malih i ... Kao sveučilišni udžbenik, knjiga je namijenjena prije svega studentima ekonomskih fakulteta u izučavanju marketinga malih i srednjih poduzeća te za mnoge druge predmete na smjerovima koji se bave poduzetništvom i razvojem malog i srednjeg poduzetništva. Bit će korisna i mnogobrojnim menadžerima i malim i srednjim poduzetnicima koji ... Marketing malih i srednjih poduzeća - Distribucijski kanali mogu biti točka na 'i' uspješnom marketingu 3. veljače 2016. Uvažena profesorica emerita dr. sc. Nataša Renko održala je gostujuće predavanje ... DIGITALNA TRANSFORMACIJA MARKETINGA U MALIM I ... - Srce ... . Bit će korisna i mnogobrojnim menadžerima i malim i srednjim poduzetnicima koji ... Marketing malih i srednjih poduzeća - Distribucijski kanali mogu biti točka na 'i' uspješnom marketingu 3. veljače 2016. Uvažena profesorica emerita dr. sc. Nataša Renko održala je gostujuće predavanje na tem...

INFORMACIJA

AUTOR
Brečić, Ružica
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Marketing malih i srednjih poduzeća.pdf

OPIS

Osnovni je cilj ove knjige pružiti specifična znanja iz marketinga kojima će se mali i srednji poduzetnici moći koristiti u svojoj poslovnoj praksi. Nedovoljna znanja iz marketinga, a posebice slaba primjena marketinških načela u malom i srednjem poduzetništvu ključan su uzrok njihova neuspjeha. Stoga su u knjizi prikazani mnogobrojni pozitivni primjeri iz poslovne prakse, uglavnom iz Hrvatske, pripremljeni posebno kako bi se prikazalo stvarno stanje primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu te kako bi čitatelj stekao važna dodatna praktična znanja. Knjiga je podijeljena u tri cjeline (Uvod u marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu, Marketinško okružje u malom i srednjem poduzetništvu i Marketinško poslovanje u malom i srednjem poduzetništvu) i 12 poglavlja koja koncepcijom i sadržajem, popraćena mnogobrojnim primjerima i savjetima, omogućuju stjecanje nužnog znanja iz područja primjene marketinga u malom i srednjem poduzetništvu. Kao sveučilišni udžbenik, knjiga je namijenjena prije svega studentima ekonomskih fakulteta u izučavanju marketinga malih i srednjih poduzeća te za mnoge druge predmete na smjerovima koji se bave poduzetništvom i razvojem malog i srednjeg poduzetništva. Bit će korisna i mnogobrojnim menadžerima i malim i srednjim poduzetnicima koji žele poslovati u skladu sa suvremenim načelima marketinškog poslovanja te onima koji tek namjeravaju pokrenuti novo poslovanje ili unaprijediti postojeće.

Želite li pročitati knjigu?Marketing malih i srednjih poduzeća u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brečić, Ružica. Čitati Marketing malih i srednjih poduzeća Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE