Čudesan origami

Čudesan origami

...z knjigu ČUDESAN ORIGAMI sa svojim mališanom savladajte umijeće savijanja papira i pretvorite običan komad papira u Uz knjigu Čudesan origami dolazi i papir za origami u duginim bojama! Čudesan origami ... Origami Instructions ... ... Čudesan origami - preuzmite besplatno e-knjige PDF, EPUB... ... z knjigu ČUDESAN ORIGAMI sa svojim mališanom savladajte umijeće savijanja papira i pretvorite običan komad papira u Uz knjigu Čudesan origami dolazi i papir za origami u duginim bojama! Čudesan origami. 40.00 kn. Origami je u Japanu popularan već stotinama godina, a danas je omiljen širom svijeta. Od samo jednoga komada papira možete napraviti sjajne modele, a ova knjiga pokazuje kako! Čudesa...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesan origami.pdf

OPIS

ČUDESAN ORIGAMI – Postupan vodič za izradu lijepih papirnih modela Origami je u Japanu popularan već stotinama godina, a danas je omiljen širom svijeta. Od samo jednoga komada papira možete napraviti sjajne modele, a ova knjiga pokazuje kako! Zabavite se uz postupno prikazane projekte u ovoj knjizi! Lako ih je svladati zahvaljujući odličnim fotografijama i jasnim uputama. Zapanjit ćete se uvidjevši što sve možete načiniti od jednostavnog kvadrata papira – od praktičnih kutija za dar do igračaka i ukrasa! Sadržava papir za origami u duginim bojama!

Želite li pročitati knjigu?Čudesan origami u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Čudesan origami Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE