Strah mudraca: Kronike Kraljosjeka – drugi dan

Strah mudraca: Kronike Kraljosjeka – drugi dan - Rothfuss, Patrick | Caritasspiritistcenter.org

...telji se jedino bojimo trenutka kada će nestati nepročitanih stranica i ova predivna priča završiti ... Strah mudraca - preuzmite besplatno e-knjige PDF, EPUB, FB2, MOBI ... .Strah mudraca Patricka Rothfussa s engleskog je prevela Petra Mrduljaš Doležal, ilustracija je preuzeta s njemačkog izdanja, a kao što ste i očekivali, prava za televizijsku seriju su otkupljena. Strah mudraca Patricka Rothfussa s engleskog je prevela Petra Mrduljaš Doležal. Ilustracija je preuzeta s njemačkog izdanja, a kao što ste i očekivali, prava za televizijsku seriju su otkupljena. Više u knjizi Strah mudraca : Kronike Kraljosjeka - drugi dan. Strah mudraca Originalni naslov: The ... Strah mudraca - kronike kraljosjeka, dan drugi ... . Više u knjizi Strah mudraca : Kronike Kraljosjeka - drugi dan. Strah mudraca Originalni naslov: The Wise Man's Fear (The Kingkiller Chronicle, #2) Autor: Patrick Rothfuss Godina izdanja: 2016. I...

INFORMACIJA

AUTOR
Rothfuss, Patrick
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Strah mudraca: Kronike Kraljosjeka – drugi dan.pdf

OPIS

Vi koji u rukama držite ovu knjigu možda ste čuli njegovo ime. Zove se Kvothe. Bio je još gotovo dječak kada je počeo naukovanje za čarobnjaka vođen jednom mišlju: u drevnim ljetopisima arhive Sveučilišta pronaći istinu o Chandrianima, demonima iz legende koje je svojim očima vidio kako mu ubijaju roditelje i cijelu trupu putujućih glumaca koja je bila njegova obitelj. No istina o demonima je tako dobro skrivena da je Kvothe siguran kako su tragovi o njima namjerno uklonjeni, i da je jedini način da sam krene u potragu za spisima koji su izmakli onima koji su ih sustavno uklanjali kroz vjekove. Potraga koju Kvothe opisuje tijekom drugog dana pripovijedanja Ljetopiscu u svojoj krčmi Stanac zabilježena je u ovoj knjizi. Intrige koje je oko njega spleo Ambrose, njegov najljući neprijatelj na Sveučilištu natjerat će ga da pobjegne u privremeno izgnanstvo preko mora u bogati Vintas. Pustolovine koje ga tamo čekaju samo će učvrstiti legendu o mladom čarobnjaku. Razotkrit će dvorsku zavjeru, steći naklonost vladara, suočiti se s iskusnim arkanistom, leći u postelju s kraljicom vila, zaustaviti bandu razbojnika, savladati drevni nauk najvještijih boraca-plaćenika i konačno se približiti korak bliže tajni Chandriana. Sve to u samo tisuću stranica. Vi koji niste čuli njegovo ime uzmite prvo u ruke Ime vjetra, početak Kronika Kraljosjeka. Rijetko je kada neka knjiga u žanru fantastike izazvala toliko pozornosti i iščekivanja. Samim bogatstvom svoje osebujne mašte Rothfuss je opčarao milijune svojih poklonika. Umjetnost pripovijedanja već davno nije imala boljeg virtuoza. Kao što kaže Kvothe, tri su stvari kojih se mudrac boji: mora za oluje, noći bez mjeseca i bijesa mirnog čovjeka. Mi čitatelji se jedino bojimo trenutka kada će nestati nepročitanih stranica i ova predivna priča završiti. Strah mudraca Patricka Rothfussa s engleskog je prevela Petra Mrduljaš Doležal, ilustracija je preuzeta s njemačkog izdanja, a kao što ste i očekivali, prava za televizijsku seriju su otkupljena.

Želite li pročitati knjigu?Strah mudraca: Kronike Kraljosjeka – drugi dan u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rothfuss, Patrick. Čitati Strah mudraca: Kronike Kraljosjeka – drugi dan Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE