Ja sam hodočasnik

Ja sam hodočasnik - Hayes | Caritasspiritistcenter.org

...DOČASNIK je virtuozan triler koji je poharao svjetske ljestvice najboljih i najprodavanijih knjiga ... Ja sam Hodočasnik: Terry Hayes: 9789531419284: Knjiga | Algoritam... ... ... Terry Hayes - JA SAM HODOČASNIK... - Kupindo.com (47131905) ... DOČASNIK je virtuozan triler koji je poharao svjetske ljestvice najboljih i najprodavanijih knjiga. Zaboravite na dokaze! Dokazi su samo popis onoga s čime trenutačno raspolažete. Terry Hayes. Ja sam Hodočasnik S engleskoga prevela ANDREA PONGRAC „. Nijedan strah nije toliko neumoljiv i nezamisliv koliko onaj koji proganja špijuna u nepoznatoj zemlji." Ja sam Hodočasnik. susjednoj sobi, domogao električnih instalaci...

INFORMACIJA

AUTOR
Hayes
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja sam hodočasnik.pdf

OPIS

Zaboravite na dokaze! Dokazi su samo popis onoga s čime trenutačno raspolažete. A što je s onim što još niste otkrili? Hodočasnik je pseudonim čovjeka koji ne postoji. Nekoć je vodio tajnu špijunsku jedinicu Američke obavještajne agencije, ali je prije povlačenja u mirovinu svoja iskustva pretočio u majstorski priručnik za forenzična i kriminalistička istraživanja, što će se pokazati kobnim… Njujorški detektiv Ben Bradley istražuje naizgled savršeno umorstvo mlade djevojke u trošnom hotelu na Manhattanu, koje je počinjeno prema slučajevima opisanima u Hodočasnikovu priručniku. Hodočasnik pristaje sudjelovati u istrazi i pomoći detektivu Bradleyju u potrazi za brutalnim ubojicom, i ne sluteći kamo će ga ta istraga odvesti… Od New Yorka do Bodruma, preko Firenze i Afganistana sve do Saudijske Arabije, Hodočasnik kreće u potragu za teroristom koji je uime Boga pomno isplanirao zastrašujući zločin nezamislivih posljedica. Roman Ja sam Hodočasnik dobitnik je nagrade Specsavers National Book Awards za najbolji triler i krimić 2014. godine. Poharao je vrhove ljestvica najprodavanijih knjiga širom svijeta i odmah su otkupljena prava za snimanje filma.Autor TERRY HAYES radio je kao novinar istražitelj, politički analitičar, dopisnik i kolumnist. Rodio se u Velikoj Britaniji, a živio i radio u Australiji, Los Angelesu i New Yorku. Radio je kao uspješan scenarist za filmove Cestovni ratnik/Pobješnjeli Max 2, Opasno more, koji je lansirao Nicole Kidman u međunarodne filmske vode, Pobješnjeli Max 3/Thunderdome, Otkupnina s Melom Gibsonom, Iz pakla s Johnnyjem Deppom i niza televizijskih filmova i mini-serija. Dvama ostvarenjima osvojio je nominaciju za televizijsku nagradu Emmy za međunarodnu produkciju i dosad je sveukupno nagrađen s više od dvadeset filmskih i televizijskih nagrada. Ja sam Hodočasnik je njegov prvi roman. Danas sa suprugom Kristen i četvero djece živi u Švicarskoj.

Želite li pročitati knjigu?Ja sam hodočasnik u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hayes. Čitati Ja sam hodočasnik Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE