Volvo kamioni

Volvo kamioni - Loe, Erlend | Caritasspiritistcenter.org

...instvena sigurnosna značajka za električne kamione Volvo Volvo Trucks predstavlja novu, patentiranu sigurnosnu značajku za električne kamione - Active Grip Control ... Rabljeni Volvo kamioni oglasi na prodaju - Hrvatska ... ... . Nova tehnologija značajno poboljšava stabilnost, ubrzanje i kočenje u skliskim uvjetima. Press release 2021-12-13 Volvo FMX. Isporučuje na cestama i u terenskoj vožnji. Volvo FMX naš je najmoćniji robusni građevinski kamion i olakšat će najteže zadatke - bilo da postoji cesta ili ne. Prilagodite ga svojim potrebama i uvjetima. Ključne činjenice o kamionu Volvo FMX. Motori: od 330 do 540 KS. Kabine: 6. Gorivo: Dizel, biodizel, HVO. Prvi Volvo FM ... Volvo Trucks ... . Prilagodite ga svojim potrebama i uvjetima. Ključne činjenice o kamionu Volvo FMX. Motori: od 330 do 540 KS. Kabine: 6. Gorivo: Dizel, biodizel, HVO. Prvi Volvo FMX kamioni nove generacije u regionu Volvo Trucks Adriatic South (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora i Albanija) početkom avgusta su isporučeni kompaniji s višedecenijskim iskustvom u eksploat...

INFORMACIJA

AUTOR
Loe, Erlend
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Volvo kamioni.pdf

OPIS

Volvo kamioni je nastavak Loeva romana Doppler u kojem se glavni protagonist odluči odvojiti od civilizacije i njenih tekovina koje ne odobrava i živjeti u šumi s losom. Ubrzo mu se pridruži i njegov mali sin i oni na kraju romana odluče krenuti na put jer “nije fer mrziti sve ljude akopoznaješ samo Norvežane” – te oni krenu prema istoku u želji da se približe i drugim ljudima i vode bespoštednu “borbu protiv gluposti”. Put ih vodi kroz ruralna područja Švedske u kojem ubrzo upoznaju jednako ekscentrične, problematične i naizgled neshvatljive ljude kao i prije. Završe na farmi 92-godišnje hašomanke Maj-Britt koja se spori sa svojim susjedom, ljubavi iz mladosti, oko zemlje i pokušava i Dopplera nahuškati protiv njega. Doppler se, na njen užas, sprijatelji sa starim vođom izviđača i nezgodnim spletom okolnosti postane i njegov saveznik što će izazvati Maj-Britt da kamionom pokojnog muža krene u sudbonosni pohod. Naravno, sve su to likovi koje čitatelj prepoznaje, duhovito i pronicivo opisani “čudaci” koji žive svuda oko nas. Samo naizgled jednostavan, roman je to koji svoju oštru satiru usmjerava prema svim ljudima i preispituje životne odluke i odgovornost pojedinca. Dok pratimo likove romana počne se javljati i pisac s upisima o vlastitim problemima i objašnjenjima svojih odluka što daje romanu dodatni metatekstualni sloj. Loev prepoznatljiv stil, fantastična karakerizacija likova i činjenica da se naizgled jednostavno bavi velikim životnim pitanjima donijeli su mu kultni status i romani su mu prevedeni na 37 jezika.

Želite li pročitati knjigu?Volvo kamioni u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Loe, Erlend. Čitati Volvo kamioni Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE