Dobra djevojka

Dobra djevojka - Kubica, Mary | Caritasspiritistcenter.org

...вод песни Maja Šuput - Dobra Djevojka на русский язык Noc je noc a nocu se svasta desi Sad si tu a briga me sutra gdje si Noc je noc a nocu ... Dobra Djevojka3 on Vimeo ... ... Dobra Djevojka ... вод песни Maja Šuput - Dobra Djevojka на русский язык Noc je noc a nocu se svasta desi Sad si tu a briga me sutra gdje si Noc je noc a nocu... Maja Suput - D...

INFORMACIJA

AUTOR
Kubica, Mary
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobra djevojka.pdf

OPIS

NAIZGLED SAVRŠENA OBITELJ, A IPAK NIŠTA NIJE KAKO SE ČINI! Fantastičan hit-triler koji će vam zaokupiti misli. Mia Dennett crna je ovca u obitelji uglednog čikaškog suca Jamesa Dennetta. Rano se odselila od roditelja i započela znatno skromniji život od onoga koji su joj roditelji mogli priuštiti. Kad jedne večeri izađe u bar neće joj biti niti na kraj pameti da će se želja za brzinskom avanturom pretvoriti u najgoru noćnu moru. Miju će oteti nepoznati otmičar koji će odlučiti da je ne želi predati naručiocu otmice nego zatočiti u usamljenoj kući. Detektiv Gabe Hoffman vodit će istragu u kojoj će ga čuditi nesrazmjerna briga majke i oca za sudbinu kćeri i što će se pokazati dobrim smjerom u istrazi. Ispripovijedan iz perspektive četiriju likova i dvaju vremena roman podsjeća na puzzle koje će se složiti u zadivljujuću sliku na doslovno posljednjoj stranici. Roman je s engleskoga preveo Marin Popović.

Želite li pročitati knjigu?Dobra djevojka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kubica, Mary. Čitati Dobra djevojka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE