Bad piggies – Knjiga mudrosti

Bad piggies – Knjiga mudrosti - Scott, Cavan | Caritasspiritistcenter.org

... ... Bad Piggies ... ... Bad Piggies : KNJIGA MUDROSTI Kako živjeti kao svinja ... d Piggies : KNJIGA MUDROSTI Kako živjeti kao ...

INFORMACIJA

AUTOR
Scott, Cavan
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Bad piggies – Knjiga mudrosti.pdf

OPIS

Kako živjeti kao svinja Svi oni koji su dosada uživali u knjigama o Angry Birdsima, njihovim vječnim neprijateljima Bad Piggiesima i nevjerojatnim pustolovinama na Piggy Islandu dočekat će Knjigu mudrosti s velikim iznenađenjem. Cijela, opširna knjiga samo o zločestim praščićima! O njihovom svinjskom Kraljevstvu! Na čelu Kraljevstva je King Pig, a zatim slijede njegovi važni podanici – Foreman Pig, Chef Pig, Profesor Pig, Kroničar Pig… Saznat ćemo sve o njihovim osobinama, ponašanju, željama, skrivenim planovima, njihovim strahovima, ljutnji… Uz ove važne podanike žive u Svinjskom Kraljevstvu i obični podanici koji obavljaju sve, pa i najrazličitije i najteže poslove. Oni ne znaju za pohvale već samo za kazne i pogubljenja. Prava je mudrost preživjeti kao običan praščić! Knjiga je to o hrani praščića, zdravlju i vježbanju, samopomoći, o turizmu u Kraljevstvu, modi, proslavama… Knjiga je bogato ilustrirana i obogaćena mnogim detaljima koji izazivaju smijeh. Temelj ove knjige i ovih mudrosti je smijeh i duhovitost pogotovo što se gotovo sve može preslikati na život ljudi.

Želite li pročitati knjigu?Bad piggies – Knjiga mudrosti u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Scott, Cavan. Čitati Bad piggies – Knjiga mudrosti Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE