U fokusu: Dinosauri

U fokusu: Dinosauri

...u: Dinosauri. Broj stranica: 64. Dodaj u košaricu ... Jurassic Park (1993) - HorrorHR ... . Cijena: 59,90 kn. Šifra: 160818 . Dostupno. Podijeli: Opis proizvoda . Opis proizvoda. Opis: Knjiga sadrži kratke pregledne ilustrirane članke sa osnovnim podacima, činjenicama i zanimljivostima koji se odnose na opće podatke o dinosaurima, njihovoj prehrani načinu življenja i ... U Fokusu Dinosauri - Gdje su dinosuari živjeli? Kako su lovili? Kako su ta fascinantna stvorenja izumrla? Prepuna podataka i ilustracija, ova zanimljiva knjiga na 64 stranice sadrži odgovore na sva pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti o dinosaurima - i više! Uvez: meki uvez Broj stranica: 64 Format: 20*20 U fokusu Dinosauri - Vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni. Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na k ... U Fokusu - Dinosauri ... . Sigurna i brza kupnja. Besplatna dostava na k...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U fokusu: Dinosauri.pdf

OPIS

Knjiga sadrži kratke pregledne ilustrirane članke sa osnovnim podacima, činjenicama i zanimljivostima koji se odnose na opće podatke o dinosaurima, njihovoj prehrani načinu življenja i obiteljskim stablima. Potom se predstavljaju glavne porodice dinosaura i pojedini dinosauri te njihovo izumiranje. Rječnik i kazalo olakšavaju razumijevanje i snalaženje utekstu. Primjereno mlađim osnovnoškolcima.

Želite li pročitati knjigu?U fokusu: Dinosauri u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati U fokusu: Dinosauri Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE