Dinamo

Dinamo - Tomašević, Miroslav | Caritasspiritistcenter.org

...ošli na GNK Dinamo Zagreb službenu web stranicu ... Dinamo u derbiju bolji od Rijeke — eZadar.hr ... . Naša Pravila zaštite privatnosti nedavno su ažurirana i stupila su na snagu 25.5.2018. Molimo vas da pročitate te dokumenete u cijelosti kako biste bili sigurni da razumijete kako GNK Dinamo prikuplja i koristi vaše podatke. Također, Dinamo je bolje izgledao na pripremama, Modri su i igrački kompletniji od Rijeke, koja je izgubila nekoliko igrača, prije svega u obrani. Ostao je u modrom i Mislav Oršić , što je do ... Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā mājaslapa ... . Ostao je u modrom i Mislav Oršić , što je dodatna snaga za Kopićevu momčad, koja, nakon onog poraza od Hajduka, samo reda pobjede te je potpuno vratila taj pobjednički gard. Građanski nogometni klub Dinamo Zagreb je hrvatski nogometni klub iz Zagreba.Od osnutka Republike Hrvatske najtrofejniji je klub u državi. Nadimci kluba su modri, zagrebački plavi, plavi lavovi, purgeri.Maskota kluba je lav Maksi.Domaće utakmice igra na Sta...

INFORMACIJA

AUTOR
Tomašević, Miroslav
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dinamo.pdf

OPIS

Edicija je zamišljena kao pitko i dinamično štivo koje čitatelja poput vremeplova vodi kroz klupsku povijest, a posebice kroz doba začinjeno sa 10 uzastopnih naslova prvaka. Knjiga se dijelom izdvaja iz konteksta ovoga desetljeća i zaranja dublje u povijest još od doba Građanskog i donosi raritete poput originalnoga statuta kluba iz 1912. uz mnoštvo popratnih priča i trivija. Nakon što je dotjeran izašao iz „hangara“ Lige za ostanak Dinamo je na mlazni pogon uzletio do 10. uzastopnog naslova. Sa zlatnoga pehara još se zrcale kadrovi nogometnih romantika Modrića, Mandžukića, Eduarda, Kovačića… Prisjećamo se što su govorili i razmišljali sami igrači, evociramo velike utakmice, plovimo kroz razdoblje u kojem je Dinamo devet puta zaredom uskočio u skupinu Uefinih natjecanja i pritom, iz sad već proslavljene škole, formirao i oblikovao nositelje hrvatske reprezentacije.

Želite li pročitati knjigu?Dinamo u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Tomašević, Miroslav. Čitati Dinamo Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE