Gospodar svijeta

Gospodar svijeta - Benson, Robert Hugh | Caritasspiritistcenter.org

...r svijeta Gospodar svijeta (hrvatski prijevod imena engleskog izvornika Lord of the World) je najvažnije i svjetski poznato djelo engleskog književnika, katoličkog svećenika Roberta Hugha Bensona ... Gospodari svijeta ... . Benson je za života je slovio kao jedan od najboljih engleskih pisaca svoga vremena, da bi kasnije pomalo pao u zaborav. Roman Gospodar svijeta Roberta Hugha Bensona po mnogima je najproročanskije djelo u svjetskoj književnosti, koje na vrlo slikovit i uzbudljiv način prikazuje svijet posljednjih vremena u kojemu prikriveni sekularistički totalitarizam neprimjetno zarobljava ljude, uništava vjeru i pripravlja put Antikristovoj vladavini. Roman Gospodar svijeta Roberta Hugha Bensona po mnogima je najproročanskije djelo u svjetskoj književnosti, koje na vrlo slikovit i uzbudljiv način prikazuje svijet posljednjih vremena u kojemu ... Gospodar svijeta | Župa sv. Mihaela arkanđela, Sračinec ... . Roman Gospodar svijeta Roberta Hugha Bensona po mnogima je najproročanskije djelo u svjetskoj književnosti, koje na vrlo slikovit i uzbudljiv način prikazuje svijet posljednjih vremena u kojemu prikriveni sekularistički totali...

INFORMACIJA

AUTOR
Benson, Robert Hugh
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Gospodar svijeta.pdf

OPIS

Ova je knjiga posljednjih godina postala vrlo popularna, ali iz krivih razloga. U publicitetu koji je okružuje, najviše se ističe njezina važnost u očuvanju vrijednosti katoličke crkve. No, mudriji čitatelji – to su, nadamo se, oni koji čitaju ovaj članak – pogledat će ispod mulja i u njoj pronaći važnu poruku.Crkva i vjera u nešto veće od nas samih nemaju nikakvih dodirnih točaka – osim, možda, onih umjetnih, kao što su rituali i težnja institucija za samoočuvanjem – te ne bismo svijet trebali gledati crno-bijelim naočalama koje nas sprečavaju da previdimo fundamentalne pogreške u modernoj religiji materijalizma i znanosti.

Želite li pročitati knjigu?Gospodar svijeta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Benson, Robert Hugh. Čitati Gospodar svijeta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE