Srce duše (MK)

Srce duše (MK) - Francis, Linda | Caritasspiritistcenter.org

...ce duše (MK). Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao ... ''Duša moje duše, srce moga srca ...'' - SPJEV O BOGO-ČOVJEKU... ... . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org. [email protected] Нашата локација. ПИШЕТЕ НИ. [email protected] SRCE DUŠE autora Gary Zukava otkrit će vam važnost osvješćivanja osjećaja te na koji način možete stvoriti vlastitu autentičnu snagu. U knjizi Srce duše, on i Linda pokazali su nam važnost... Srce duše ... Knjiga SRCE DUŠE autora Gary Zukav, Linda Francis | Izdavač... ... . U knjizi Srce duše, on i Linda pokazali su nam važnost... Srce duše: o...

INFORMACIJA

AUTOR
Francis, Linda
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Srce duše (MK).pdf

OPIS

„ Da biste promijenili vlastiti život, morate ga prvo prihvatiti “ Rijetkom kombinacijom psihološkog uvida i duhovnosti koja je već privukla milijune čitatelja njegovim dvjema prethodnim uspješnicama (Život duše i Priče duše), nagrađivani pisac Gary Zukav udružio je snage sa svojom duhovnom partnericom Lindom Francis kako bi nam pomogao razviti novu osviještenu osjećajnost koja je osnova za duhovni razvoj. U knjizi Srce duše, on i Linda pokazali su nam važnost osvješćivanja osjećaja kako bismo te ideje mogli primjenjivati u svakodnevnom životu. U njoj se nalaze ilustracije, dijagrami, osnažujuće misli i, što je najvažnije, primijenjena autentična snaga. Aktivnosti koje ćete pronaći u ovoj knjizi, osmišljene su da vam pomognu u stvaranju autentične snage. Postati svjestan vlastitih osjećaja veliki je izazov i proces, a stvaranje autentične snage doživotan je zadatak. Međutim, korist koju ostvarujemo osvješćivanjem osjećaja veća je nego što nas većina može zamisliti – život oslobođen od prisilnih radnji, fiksacija, opsesija, stresa i ovisnosti.Malo o autoru: Gary Zukav jedan je od najutjecajnijih pionira pokreta Um, tijelo, duh i autor četiriju uspješnica New York Timesa, među kojima su i najprodavanija Život duše, te Dancing Wu Li Masters (Rasplesani Wu Li Majstori – u nas neprevedena) koja je osvojila Američku književnu nagradu za znanstveno područje. Tiskano je više od šest milijuna njegovih knjiga, koje su prevedene na više od trideset dva jezika. Gary Zukav odrastao je na američkom srednjem zapadu, diplomirao je na Harvardu, a prije nego što se počeo baviti pisanjem, postao je časnik specijalnih postrojbi Američke vojske, u čijem je sastavu služio tijekom Vijetnamskog rata. Danas živi u Oregonu s duhovnom partnericom Lindom Francis. Više informacija o Garyju Zukavu naći ćete na www.seatofthesoul.com.

Želite li pročitati knjigu?Srce duše (MK) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Francis, Linda. Čitati Srce duše (MK) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE