Post: Preobrazna moć posta

Post: Preobrazna moć posta - Buhner, Stephen Harrod | Caritasspiritistcenter.org

...elu i svim njegovim podsustavima pruža mogućnost da se odmore, pročiste i zacijele ... Startseite | Die Post ... ... Sledování zásilek - Česká pošta, s.p. ... elu i svim njegovim podsustavima pruža mogućnost da se odmore, pročiste i zacijele. Tijekom posta tijelo ulazi u isti ciklus čišćenja i zacjeljivanja u koji normalno zapada dok spavamo. S odmicanjem posta tijelo troši sve što nije nužno za tjelesno funkcioniranje - uključujući bakterije... Post: Preobrazna moć posta. PDF, TXT, FB2. ePUB. Iz recenzije: ''Podastirući smjernice prema kojima se možemo u potpunosti, korak po korak, pripremiti za intenzivni post, Buhner razotkriva što možemo očekivati tijekom i nakon duhovnog, čuvstvenog i tjelesnog posta i det...

INFORMACIJA

AUTOR
Buhner, Stephen Harrod
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Post: Preobrazna moć posta.pdf

OPIS

Sažet i informativan priručnik o postu sadrži pregled svih razina dobrobiti duhovnih, emocionalnih i fizičkih koje čovjek dobiva povremenim postom. Ljudi su evolucijski pripremljeni za post, on tijelu omogućuje da se odmori, pročisti i zacijeli.

Želite li pročitati knjigu?Post: Preobrazna moć posta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Buhner, Stephen Harrod. Čitati Post: Preobrazna moć posta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE