Lažljivci

Lažljivci - Lockhart, E. | Caritasspiritistcenter.org

...IVCI je napet roman koji je stekao svjetsku popularnost među čitateljima svih generacija zbog uzbudljive, intrigantne priče i tema koje se tiču i roditelja i djece ... Zabluda u vezi s Omikronom: Fauci i Biden su patološki lažljivci... ... . Dobro došli u predivnu obitelj Sinclair! Kako su lažljivci i laži nužna sastavnica života, važno ih je naučiti prepoznati, piše Lifehacker. Kod većine ljudi koji lažu može se prepoznati nekoliko zajedničkih indikatora koji uključuju verbalno i... L ... Lažljivci - Knjige - Mozaik knjiga ... ... L...

INFORMACIJA

AUTOR
Lockhart, E.
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lažljivci.pdf

OPIS

Dobro došli u predivnu obitelj Sinclair! Sinclairovi su predivna, vrlo bogata i ugledna obitelj s privatnim otokom. Lažljivci su skupina četvero prijatelja i rođaka koji svako ljeto provode zajedno bezbrižno se zabavljajući i trošeći novac. Život im je lagan, bez ikakvih briga i problema. Međutim, u jednom trenutku, životi svih članova ove posebne obitelji zauvijek će se promijeniti… Savršen život savršene obitelji raspast će se na komadiće, a novac i ugled neće im pomoći. Tragična pogreška, obmane i laži uništit će mnoge živote, a mnogima neće biti jasno što se zapravo dogodilo… Kako znati što je istina, a što laži? Ovaj silno napeti roman, stekao je svjetsku popularnost među čitateljima svih generacija zbog uzbudljive, intrigantne priče i tema koje se tiču i roditelja i djece.Malo o autorici: Roman Lažljivci suvremen je i profinjen napeti roman autorice E. Lockhart, finalistice nagrade National Book Award, dobitnice nagrade YA Goodreads Choice Award i počasne nagrade Printz Award.

Želite li pročitati knjigu?Lažljivci u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Lockhart, E.. Čitati Lažljivci Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE