Iz prve ruke – knjiga III

Iz prve ruke – knjiga III - Brešić, Vinko | Caritasspiritistcenter.org

...n reakcijama pisaca iz svih narašaja, autor je pristigle priloge složio u tri knjige pod jedinstvenim naslovom Iz prve ruke - Nove autobiografije hrvatskih pisaca ... Knjiga najpoznatijeg balkanskog makroa mihaila... ... . Riječ je o gotovo stotinjak priloga koji su kronološki složeni i komentirani te popraćeni imenskim kazalom. „Voda u vašem telu u nekom trenutku je protekla Nilom, pala kao monsunska kiša u Indiji i kovitlala se po Pacifiku. Ugljenik u organskim molekulima vaših ćelija pokupile su iz atmosfere biljke koje jedete. So u vašem znoju i suzama, kalcijum u kostima, gvožđe u krvi sprala je erozija sa stena u Zemljinoj kori... Pregled glavne knjige. Pregled knjige položenih ug ... PDF Počnite da svirate | Knjiga III ... . So u vašem znoju i suzama, kalcijum u kostima, gvožđe u krvi sprala je erozija sa stena u Zemljinoj kori... Pregled glavne knjige. Pregled knjige položenih ugovora. Pregled statusa predmeta. O nama. - putem aks brze pošte iznosi 250...

INFORMACIJA

AUTOR
Brešić, Vinko
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Iz prve ruke – knjiga III.pdf

OPIS

Godine 1997. autor je na temelju vlastitih višegodišnjih istraživanja hrvatske autobiografije objavio zbornik od 157 autobiografija 100 hrvatskih pisaca novije hrvatske književnosti. Prilozi su kronološki složeni i komentirani te popraćeni imenskim kazalom. Budući da se radi o građi od gotovo tisuću i pol kartica teksta, autobiografije su objavljene u tri knjige držeći se kronologije i proporcija planiranih knjiga. U treću knjigu uvršteni su prilozi 28 autora.

Želite li pročitati knjigu?Iz prve ruke – knjiga III u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Brešić, Vinko. Čitati Iz prve ruke – knjiga III Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE