Marketing & PR u stvarnom vremenu

Marketing & PR u stvarnom vremenu - Scott, David Meerman | Caritasspiritistcenter.org

...arketing & PR u stvarnom vremenu. Kako trenutačno uključiti svoje tržište, povezati se s klijentima, te stvoriti proizvode koji razvijaju vaše Pročitajte knjigu Marketing i PR u stvarnom vremenu ... Pretražujte Google-om u stvarnom vremenu ... . Zarađujte dok vaši konkurenti spavaju". - Brian Fetherstonhaugh, predsjednik uprave i... Svijest o postojanju informacije u stvarnom vremenu, u trenutku kad se događa ono o čemu govori ta informacija, može Vam dati ogromnu konkurentsku prednost - ako ju znate iskoristiti! Ključna je to lekcija koju je David Meerman Scott naučio radeći na Wall Streetu u 1980-ima." Uređivač e-pošte marketinga u stvarnom vremenu ne sadrži sljedeće mogućnosti izlaznog uređivača e-po ... "Marketing i PR u stvarnom vremenu" - recenzija knjige - Akcija... ... ." Uređivač e-pošte marketinga u stvarnom vremenu ne sadrži sljedeće mogućnosti izlaznog uređivača e-po...

INFORMACIJA

AUTOR
Scott, David Meerman
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Marketing & PR u stvarnom vremenu.pdf

OPIS

Što je zapravo taj svjetonazor stvarnog vremena o kojemu Scott tako strastveno piše u ovoj knjizi? On to ovako definira: “To je odnos prema poslovanju (i prema životu) s naglaskom na brzu reakciju u pravome trenutku”. Scott tvrdi da su za to ključni usredotočenost i suradnja. “Kompanije čiji zaposlenici razumiju moć informacije u stvarnom vremenu ostvaruju izuzetno moćnu konkurentnu prednost”, kaže on. Scott ističe da razvoj svjetonazora stvarnog vremena zahtijeva trajne napore te nudi trinaest temeljnih načela svakog poslovanja u stvarnom vremenu: Iskoristiti priliku prije nego bude prekasno Revidirati planove u skladu s promjenama na tržištu Mjeriti rezultate u sadašnjem vremenu Djelovati na temelju onoga što se događa upravo sada Provoditi strategije i taktike u skladu s onime što je trenutno prijelomna vijest Dati svojim zaposlenicima ovlasti da i sami djeluju Povući potez u pravom trenutku Redovito se informirati, ali biti uvijek spreman reagirati Biti brz u procjenjivanju mogućnosti i odabrati smjer djelovanja Sve razraditi i pokrenuti akciju, ionako nikada neće biti savršeno Odgovoriti klijentima onda kada to njima odgovara Povezati se s medijima onda kada to oni od vas traže Scott nadalje tvrdi da je kompanijama nužna potpora tehnologije stvarnog vremena kako bi se prilagodile poslovnom modelu stvarnog vremena. No, podsjeća također kako nije sve u korištenju alata kao što su Facebook, YouTube i Twitter, već da se radi i o prilagodbi novom svjetonazoru kojemu je komunikacija u stvarnom vremenu prirodno svojstvena.

Želite li pročitati knjigu?Marketing & PR u stvarnom vremenu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Scott, David Meerman. Čitati Marketing & PR u stvarnom vremenu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE