Veličanstvena bojanka za odrasle

Veličanstvena bojanka za odrasle

...anstvena bojanka za odrasle je u 2015-11-04 objavio Mondo ... Kreativna antistres terapija - Bojanka za odrasle - RefikHrvic.net ... . RASPLAMSAJTE SVOJU KREATIVNOST OVOM VELIČANSTVENOM BOJANKOM Isprobajte novu antistresnu i kreativnu terapiju.Uživajte u stotinama prekrasnih i detaljima bogatih predložaka za bojenje. Veličanstvena bojanka za odrasle. Kategorija: Knjiga knjiga. Donosimo vam najučinkovitiju i trenutačno najkorišteniju antistresnu terapiju u cijelome svijetu. Popularnost bojanki za odrasle započela je u Francusko ... Knjiga Veličanstvena bojanka za odrasle anonymous | Knjižara Znanje ... . Popularnost bojanki za odrasle započela je u Francuskoj, ubrzo se proširila Ujedinjenim Kraljevstvom, Amerikom i… sve je ostalo... Veličanstvena bojanka za odrasle je odlična knjiga autora anonymous. Knjiga pod nakladom Profil knjiga izdana je kao meki uvez uvez. Popularnost bojank...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Veličanstvena bojanka za odrasle.pdf

OPIS

Donosimo vam najučinkovitiju i trenutačno najkorišteniju antistresnu terapiju u cijelome svijetu. Popularnost bojanki za odrasle započela je u Francuskoj, ubrzo se proširila Ujedinjenim Kraljevstvom, Amerikom i… sve je ostalo povijest. Iako se terapija crtanjem, bojanjem i bojama provodi već dugi niz godina, po prvi put pretočena je u bojanke koje će vas osloboditi stresa kada vi to želite i gdje vi to želite. Relaksacija i pozitivno raspoloženje preplavit će vas za samo nekoliko minuta i to u ugodnosti vašeg doma ili možda baš u prirodi – vi odlučujete, birate, uživate! Uživajte u stotinama prekrasnih i detaljima bogatih predložaka za bojenje. Od raskošnih cvjetnih uzoraka do apstraktnih kompozicija svatko će pronaći nešto za sebe, obojiti i stvoriti nešto potpuno novo. Nadahnjujuće i opuštajuće stranice Veličanstvene bojanke potaknut će vas i na druge kreativne projekte te probuditi umjetnika u vama. Smatra se da je tajna uspjeha bojanki u tome što donose neopisivu smirenost, zadovoljstvo i bude nostalgiju povratka u djetinjstvo, u trenutke istinske sreće. Odvode nam misli daleko od svakodnevice i problema, opuštaju nas, daju osjećaj kontrole, svojevrsna su metoda meditacije, a često nas mogu dovesti i do spontanog rješenja nekog problema.Sigurno ste se okušali u crtanju i bojanju, pa i sami znate koliko zastrašujuće može djelovati prazan papir. Zato vas u ovoj veličanstvenoj knjizi očekuju prekrasni i bogati uzorci za bojenje – od raskošnih cvjetnih uzoraka do apstraktnih kompozicija svatko će pronaći nešto za sebe, obojiti i stvoriti nešto potpuno novo. Sami kombinirajte boje; time pažnju posvećujete detaljima i sami uočavate i shvaćate interakciju boja. Na razvoju motorike i koordinacije oka i ruke u najmlađoj dobi radi se puno i pregršt je aktivnosti kojima se to potiče, no kada odrastemo, to zapostavimo. Zato će vas upravo bojenje složenih crteža ponovno potaknuti na razvoj i očuvanje tih važnih vještina. Bojenje nam pomaže i rasplamsati umjetnika u sebi, svoju uspavanu maštu. Poslovne i privatne obveze u kombinaciji s nedostatkom vremena prisiljavaju mozak da većinu vremena radi analitički, a jako malo kreativno – upravo stoga trebamo bojiti, bojiti i bojiti! Treba li vam još razloga da požurite po Veličanstvenu bojanku!?!

Želite li pročitati knjigu?Veličanstvena bojanka za odrasle u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Veličanstvena bojanka za odrasle Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE