Kukci – Zabava sa šablonama!

Kukci – Zabava sa šablonama!

...ZABAVA SA ŠABLONAMA! sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt koji će kod vaših mališana pobuditi kreativnost i maštovitost ... Nie každá zábava sa končí dobre... - Mojevideo ... . Uz knjižicu KUKCI - Zabava sa šablonama! probudite kreativnost svojih mališana i uživajte u satima dobre zabave. Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan... Kukci - zabava sa šablonama. 69,00 kn. Dostupnost je promjenjiva. Upoznat sam sa pravom da od tvrtke Katarina Zrinski d.o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograniča ... Slikovnice ... .o.o. zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograniča...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Kukci – Zabava sa šablonama!.pdf

OPIS

Sadrži 15 višekratnih šablona i 21 sjajan projekt! Uživajte u satima kreativne zabave s ovih petnaest višekratnih šablona životinja. Dvadeset jedan šareni projekt obuhvaća skakutave skakavce, svjetlucave krijesnice, papir za omatanje darova s motivom stonoge, oznake za biljčice s motivom zujavih pčela, štapić s leptirom i zgodnu traku za glavu s bubamarama. Svaka stranica obuhvaća sjajne projekte i jednostavne upute. Šablone životinja nakon uporabe čuvajte u knjizi. Šablone se lako vade i spremne su za uporabu.

Želite li pročitati knjigu?Kukci – Zabava sa šablonama! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Kukci – Zabava sa šablonama! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE