Pod pritiskom

Pod pritiskom - Honore, Carl | Caritasspiritistcenter.org

...iskom - Tri ronioca nađu se u problemima nakon što ostanu bez broda i posade - Pogledajte video i opis za film Pod pritiskom (Pressure) Opis proizvoda ... Osijek predstavio Caktaša: "Cijelu sam karijeru pod ... ... . Vrlo veliki i moćan perač pod pritiskom sa robusnim i ergonomskim dizajnom, izrađen za najteže vanjske poslove čišćenja. Pumpa izrađena od mesinga sa keramičkim klipovima osigurava izvanrednu izdržljivost. Pomoću regulacije pritiska možete savršeno prilagoditi protok vode i pritisak. Pod pritiskom, u prijevodu Nade Uglješić i s naslovnom ilustracijom Marine Leskovar, knjiga je koja vam neće naređivati ili davati savjete koje mo ... Tinejdžeri pod pritiskom, Direktova reportaža iz Rijeke ... ... . Pod pritiskom, u prijevodu Nade Uglješić i s naslovnom ilustracijom Marine Leskovar, knjiga je koja vam neće naređivati ili davati savjete koje morate prihvatiti, već vas poučiti da je odnos pun ljubavi i povjerenja, prožet igrom i edukacijom, nešto najbolje što možete pružiti svom djetetu. Pod pritiskom - Louisa Edwards louisa edwards Pod pritiskom Kako je pronašao sreću Dannyjev brat Max može se pročitati u romanu Pregrij...

INFORMACIJA

AUTOR
Honore, Carl
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pod pritiskom.pdf

OPIS

Pod pritiskom Spašavanje djece od kulture hiperroditeljstva Autor bestselera Pohvala sporosti, ulazeći duboko u svijet roditeljstva i odrastanja kako bi pokušao predočiti “krive” i “prave” korake koje roditelji čine za vrijeme djetinjstva svojih potomaka, nesumnjivo je iznjedrio još jednu uspješnicu. Polemizirajući sam sa sobom, navodeći pregršt primjera iz svoje okoline koju promatra pomno poput istraživača, Honoré postavlja pitanja koja ostaju otvorena kako bi svatko odgovorio za sebe. Koncept hiperroditeljstva, helikopterskog roditeljstva i curling roditelja uvodi nas, kako autor kaže, u doba upravljanog djeteta i otkrivanja i poticanja genijalnosti već u majčinoj utrobi. Knjiga obuhvaća rano djetinjstvo, školsko doba uz izvanškolske aktivnosti, osobito se koncentrirajući na igru i igračku i njihovu prilagođenost upravljanom djetetu. Autor će se u većini situacija ograditi od izricanja svog suda, ali će se jedna misao čitatelju urezati u pamćenje: ”(…) za malu djecu manje je često više”.

Želite li pročitati knjigu?Pod pritiskom u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Honore, Carl. Čitati Pod pritiskom Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE