Zima dolazi

Zima dolazi - Kasparov, Gari | Caritasspiritistcenter.org

...lazi 89,00 kn Autor, ruski aktivist za ljudska prava i bivši svjetski prvak u šahu, u ovoj knjizi obrazlaže zašto dolazak Vladimira Putina na vlast smatra sumrakom demokracije u Rusiji, a mlake, neodlučne i nedorečene reakcije zapadnih čelnika na putinovski autokratski teror sramotnima, nedopustivima i prije svega - jako opasnima ... Pripremite fudbalski teren za zimu | Husqvarna BA ... . Zima dolazi - Zašto Vladimir Putin i neprijatelji slobodnog svijeta moraju biti zaustavljeni. Samo je osam godina trebalo Rusiji da izabere Putina. Zima dolazi, nova knjiga jednog od najvećih šahista u povijesti, bivšeg višestrukog svjetskog prvaka i angažiranog oporbenog antiputinovskog aktivista, analiza je povratka Rusije u diktaturu, ali i rasprava o cijeni koju Zapad plaća jer je dopustio da se to dogodi. Antologijs ... Zima dolazi! Što očekivati od nove sezone Igre prijestolja ... ... . Samo je osam godina trebalo Rusiji da izabere Putina. Zima dolazi, nova knjiga jednog od najvećih šahista u povijesti, bivšeg višestrukog svjetskog prvaka i angažiranog oporbenog antiputinovskog aktivista, analiza je povratka Rusije u diktaturu, ali i rasprava o cijeni koju Zapad plaća jer je dopustio da se to dogodi. Antologijski LIV...

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparov, Gari
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zima dolazi.pdf

OPIS

Jedan od najvećih šahista svijeta analizira Putinov dolazak na vlast i njegovu vladavinu Zima dolazi, nova knjiga jednog od najvećih šahista u povijesti, bivšeg višestrukog svjetskog prvaka i angažiranog oporbenog antiputinovskog aktivista, analiza je povratka Rusije u diktaturu, ali i rasprava o cijeni koju Zapad plaća jer je dopustio da se to dogodi. Hrvatsko izdanje knjige izlazi gotovo u isto vrijeme kao i izvornik, a ističući razloge pisanja ove knjige, Gari Kasparov je ustvrdio: „Samo je osam godina trebalo Rusiji da nakon slavodobitne masovne proslave raspada Sovjetskog Saveza 1992. godine izabere nekadašnjeg KGB-ova agenta Vladimira Putina za predsjednika. Nakon toga Putinu je trebalo osam godina da iskvari ili uništi gotovo svaki demokratski čimbenik u zemlji – uključite tu grane vlasti, poštene izbore, neovisno sudstvo, slobodne medije i civilno društvo koje bi moglo surađivati s vladom umjesto da živi u strahu od nje. U knjizi ću s vama podijeliti osobna zapažanja i iskustva koja sam prikupio kao aktivist u Rusiji i zahvaljujući svom sadašnjem poslu predsjednika Fondacije za ljudska prava u New Yorku. Ali nije moja priča najvažnija u ovoj knjizi. To je priča o tome kako je uz nezainteresiranost, a ponekad i podršku slobodnog svijeta Vladimir Putin zaustavio demokratski eksperiment u Rusiji.

Želite li pročitati knjigu?Zima dolazi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kasparov, Gari. Čitati Zima dolazi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE