Nešto prekrasno

Nešto prekrasno - McNaught, Judith | Caritasspiritistcenter.org

... PREKRASNO - uzbudljiv ljubavi roman autorice bestselera Judith McNaught u izdanju Mozaika knjiga ... Knjiga Nešto prekrasno Judith Mcnaught | Knjižara Znanje ... ... Na što trebate paziti ako ste u vezi s nekim tko je bio prevaren | 24sata ... PREKRASNO - uzbudljiv ljubavi roman autorice bestselera Judith McNaught u izdanju Mozaika knjiga. NEŠTO PREKRASNO. Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje... Nešto prekrasno book. Read 1,120 reviews from the world's largest community for readers. Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuj... - Nešto prekrasno podsmjehnula se, ...

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto prekrasno.pdf

OPIS

Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti. Ova nevjerojatno dirljiva ljubavna priča jedan je od najomiljenijih njezinih romana! Buran brak Alexandre Lawrence, nevine djevojke sa sela i Jordana Townsendea, bogatog i moćnog vojvode od Hawthornea, suočit će se s krajnjim iskušenjem. Uvedena u beskrajno zamaman svijet londonskog društva, Alexandra, djevojka slobodnog duha, uhvaćena je u zapetljanu mrežu ljubomore i osvete, burnog ponosa i rasplamsale strasti. Ali iza hladne, arogantne maske njezinog supruga, nalazi se nježan, vitalan, senzualan muškarac. Muškarac za kojeg se Alexandra udala. A sada će se boriti za njegov život… I za burnu vezu koju samo oni mogu održati. Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek, Tri čuda, Sjećaš li se… i Kao u raju, Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

Želite li pročitati knjigu?Nešto prekrasno u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor McNaught, Judith. Čitati Nešto prekrasno Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE